
در سال ۹۰ با کلید به دستان به شدت برخورد شد اما باز هم شاهد حضور اين افراد در ورودي شهر به خصوص خيابان كاوه بوديم از اين رو براي سال ۹۱ با افزايش ايستگاه هاي هدايت و اسكان در ورودي شهر از فعاليت اين افراد جلوگيري مي شود.
محسن رنجبر معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان با اشاره به پيش بيني ستاد تسهيلات سفر كشور مبني برافزايش ۳۰ درصدي مسافرت نوروزي خاطرنشان كرد: با توجه به اين كه اصفهان در راس شهرهايي است كه معمولا مردم براي مسافرت انتخاب مي نمايند بنابراين پيش بيني مي شود ورود مسافر در نوروز ۹۱ به شهر اصفهان نيز ۳۰ درصد افزايش يابد.
وی با اشاره به این که سال پيش تعداد مسافران كم نشد بلکه شاهد کاهش گره هاي ترافيكي نيزبه خصوص در محدوده باغ غدیر بودیم اذعان داشت: این مهم حاصل همدلي دستگاههاي مختلف و برنامه ريزي هاي اصولي در اين خصوص بود همچنین امسال هم ستاد نوروزي از سه ماه پيش فعاليت خود را آغاز كرده است به اين صورت كه قبل از ورود مسافران و گردشگران در مرزهاي حقيقي و مجازي اقدامات لازم انجام مي شود.
رنجبر در ادامه به فعاليت ستاد تسهيلات سفر نوروزي اشاره كرد و گفت: يكي از سياستهاي شهرداري در نوروز ۹۰ كاهش چادرخوابي بود و توانستيم با برنامه ريزي هاي انجام شده ۳۰ الي ۳۵ درصد از چادرخوابي را در كمپهاي نوروزي كاهش دهيم.
وي با تاكيد بر اين سياست ما براي نوروز ۹۱ نيز به صفر رساندن چادر خوابي است، افزود: شهر اصفهان يك شهر تاريخي است، بنابراين بايد زمينه و بستر ارتقا صنعت توریسم در آن فراهم شود.
معاون خدمات شهري شهري شهرداري اصفهان با بيان اين كه براي نوروز ۹۰ ظرفيت اسكان ۱۵۰ هزار مسافر شب خواب ايجاد كرده ايم، اظهار داشت: در نظر داريم كمپهاي نوروزي مانند باغهاي غدير، فدك و پاركهاي قلمستان و استقلال را تنها به محلي براي انجام مراسم فرهنگي و تفريحي تبديل نماييم.
رنجبر با اشاره به اين كه برنامهها، اقدامات و خدمات ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان با ايجاد سايت داخلي گردشگري اطلاع رساني مي شود، خاطرنشان كرد: مسافران نوروزی سال ۹۱ قبل از ورود به این شهر در نقاط مختلف هدايت و اسكان، بسته هاي مختلف گردشگري با رنگ های طلايي، نقره اي، سبز و عادي دریافت می کنند.
وي ادامه داد: مسافران پيش از سفر هم مي توانند با استفاده از مرزهاي مجازي اطلاعات كافي را براي اين سفر كسب كنند. به اين ترتيب هم از ظرفيت اصفهان به خوبي استفاده مي شود و هم شهروندان اصفهاني مي توانند در اين ايام از برنامه هاي مفرح شهرداري در كمپ هاي مختلف استفاده نمایند.
وي همچنين از جاري شدن آب زاينده رود در ايام نوروز خبرداد و گفت: اكنون آب زاينده رود از باغ پرندگان عبور كرده و تا دو روز ديگر تمامي رودخانه را در برمي گيرد.
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان تاكيد كرد: شهرداری اصفهان تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا با فراهم شدن امكانات و زمينههاي لازم خدماتي، رفاهی و فرهنگی با رویکرد اسلامی در ايام نوروز ، خاطره ای خوش براي مسافران و گردشگران رقم بخورد.
براي دستيابي به توسعه پايدار شهري تلاش مي كنيم
رنجبر در ادامه با اشاره به اين كه دستيابي به شهر توسعه يافته در دهه پيشرفت و عدالت مهم ترين هدف برنامههاي شهرداري است، گفت: براساس چشم انداز سال ۱۴۰۴ شهر، اصفهان شهری پیشرفته ، متعادل ، متوازن و سازگار با هویت تاریخی و فرهنگی ، شهری با سیمایی چشم نواز ، سرسبز ، آباد ، روان ، ایمن ، سالم و هوشمند و در یک کلام بهترین شهر ایران برای زندگی خواهد بود.
وي با تاكيد بر اين كه براي رسيدن به توسعه پايدار شهري تلاش مي كنيم، تصريح كرد: در طراحي الگو پايدار شهري اصفهان جلب مشارکت شهروندان، ایجاد سرزندگی شهری، حفاظت از محیط زیست با در نظر گرفتن الزامات الگوی پیشرفت اسلامی - ایرانی در نظر گرفته شده است.
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان به ویژگی های شهر پایدار اشاره کرد و افزود: شهري كه داراي بيشترين قابلیت برای تکامل انسان، تحقق عدالت ، مدیریت شهر ، رقابت سالم و تامین مالی شهر باشد، پايدار محسوب مي شود.
رنجبر با بيان اين كه جمعيت شهرنشيني طي دو سال آينده به ۸۲ درصد مي رسد، خاطرنشان كرد: آماده سازي زيرساختهاي شهرنشيني، توليد محصولات، آموزش و تحصيلات، بهداشت رواني و جسمي، مديريت مواد زائد، ساخت مسكن، زيرساختهاي گردشگري، حمل و نقل شهري، محيط زيست موضوعاتي است كه در يك شهر پايدار مطرح است.
وي با تاكيد بر اين كه معاونت خدمات شهری شهرداری با تاكيد بر اين كه شهرداري اصفهان اكنون چهارمين برنامه ۵ ساله خود را طي مي كند، اظهار داشت: در برنامه اصفهان۹۵، ۱۲ هدف كلان دنبال مي شود كه بر اين اساس چند برنامه راهبردي براي رسيدن اين اهداف پيش بيني شده است.
معاون خدمات شهري شهرداي اصفهان اضافه كرد: معاونت خدمات شهري اصفهان براي رسيدن به شهري نمونه و توسعه يافته، ستاد توسعه پايدار را تشكيل داد.
وی افزود: به منظور تحقق توسعه پایدار شهری ابتدا آیین نامه ستاد ، مبانی نظری پایداری شهری ، برنامه محیط زیست و خدمات شهری و طرح محله پایدار تدوین و تنظیم شد.
رنجبر با بيان اين كه ۱۷۰ محله در شهر اصفهان وجود دارد، تصریح کرد: ایجاد محله پایدار به منظور معرفی واژه و مفهوم پایداری در اذهان شهروندان، فرهنگ سازی و آموزش جوانان و نوجوانان با معیارهای پایداری محلی، آموزش نحوه مشارکت طلبی شهروندان برای همکاری در توسعه پایدار شهری و بومی سازی مفاهیم پایداری محلات شهر اصفهان متناسب با ویژگی های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی در دستور كار قرار گرفته است.
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان با اشاره به اين كه برای رسیدن به محله پایدار شهری محله امیریه در منطقه ۱۳ به عنوان پایلوت انتخاب شده است، اظهار داشت: از ابتداي اسفندماه به منظور رسيدن به يك محله پايدارشهري ۱۱ طرح در محله اميريه به اجرا گذاشته شده است.
رنجبر ادامه داد: کاهش تولید پسماند و مصرف انرژی در محله، توسعه فضای سبز خانگی و مراکز آموزشی، ارتقاء خدمات موتوری و مکانیزه شهری، افزایش جداسازی بازیافت از پسماند، جمع آوری پسماندهای الکترونیک و اقلام مستعمل و حجیم، زیبا سازی محله، آموزش قوانین شهری، آموزش و خدمات به مشاغل و اصناف، آموزش و ارتقاء خدمات ایمنی و آتش نشانی ۱۱ طرح در حال انجام در محله اميريه است.
وي بيان داشت: پس از بررسي نتايج محله اميريه، اين طرح در كليه محلات شهر اصفهان اجرايي مي شود.
فعال شدن چرخه بهبود و نگهداري شهر
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان از فعال شدن چرخه بهبود و نگهداري شهر خبر داد و اضافه كرد: بر اين اساس هر ۱۵ روز يكبار در مشكلات محلات توسط شهرداريهاي مناطق شناسايي مي شود و رفع و حل آن در دستور كار قرار مي گيرد، سپس بر نحوه رفع آن نظارت و كنترل مي شود.
فضاي سبز شهر از مرز ۵ هزار كتار عبور كرد
رنجبر توسعه فضاي سبز شهر اصفهان را از ديگر اقدامات شهرداري عنوان و اعلام كرد: به رغم وجود خشكسالي، شهرداري اصفهان توانست در نيمه اول سال جاري با توسعه نزديك به ۶۰ هكتار فضاي سبز در سطح شهر اصفهان، كل فضاي سبز اكولوژيكي را از پنج هزار هكتار عبور دهد.
زيبا سازي رينگ سوم
وي با اشاره به راه اندازي سازمان زيبا سازي تصريح كرد: زيباسازي طرح زيرگذر امام سجاد(ع) از اقدامات شاخص اين سازمان در ابتداي تاسيس بوده است.
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان خاطرنشان كرد: اجراي طرح برجسته هور و شهادت در رينگ سوم ترافيكي در اتوبان شهيد آقابابايي در حال اجراست و به زودي به بهره برداري مي رسد