کد خبر: 461198
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶
تيم‌هاي واليبال كاله و پيكان امروز در آخرين شانس خود در مرحله پلي‌آف براي حضور در فينال رقابت‌هاي ليگ برتر به مصاف هم مي‌روند. دو تيم در حالي رو در روي يكديگر قرار مي‌گيرند كه پيكاني‌ها بازي اول را ۳ بر ۲ برنده شده‌اند و كاله در بازي دوم ۳ بر يك پيروز از ميدان خارج شد تا كار به بازي امروز كشيده شود.
پيكان تيم پر افتخار باشگاهي ايران هميشه يكي از تيم‌هاي فيناليست ليگ برتر بوده است و بايد ديد آيا در بازي امروز مي‌تواند تيم كاله را شكست دهد و به فينال راه پيدا كند.
بهروز عطايي سرمربي كاله كه اين روزها تيمش بازي‌هاي خيلي خوبي را پشت سر گذاشته معتقد است هر چند كه پيكان تيم خوب و پرمهره‌اي است اما من اطمينان دارم ما طلسم را مي‌شكنيم و پيكان را مي‌بريم چون پتانسيل تيم ما بسيار بالاست و هراسي از نام پيكان نداريم.
ديدار دو تيم در حالي برگزار مي‌شود كه سايپا با پيروزي در دو ديدار مقابل شهرداري اروميه چشم انتظار مشخص شدن حريف خود در ديدار فينال است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار