
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد از افزایش دوبرابری وقف های جدید در استان یزد خبر داد.
حجت الاسلام حاتمی با اعلام این خبر گفت: امسال در استان یزد ۳۳ مورد وقف جدید در زمینه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با ارزشی حدود ۴۵ میلیاردریال به ثبت رسیده است که افزایش دوبرابری نسبت به سال گذشته داشته است.
وی بر تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف در بین آحاد جامعه با ارائه عملکرد مناسب تاکید کرد و اظهار داشت: مساحت موقوفات جدید ۱۸ هزار متر مربع است که شامل خانه مسکونی، زمین، مغازه، ساختمان تجاری و سهام است.
حاتمی هدایت افکار عمومی به نیاز های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی استان از طریق وقف تمام یا بخشی از اموال خود را ضروری خواند و افزود: موقوفات جدید با نیت های امورخیریه و عام المنفعه، احداث مسجد و تامین مخارج آن، احداث حسینیه و تکایا، احداث درمانگاه و بیمارستان، عزاداری حضرت سیدالشهدا، احداث دارالقرآن، تهیه جهیزیه و وسایل ازدواج فقرا وقف شده است. وی فراهم آوردن بستر مناسب برای مشاوره و تسهیل امور واقفین را مهم برشمرد و سوق دادن نیات واقفین به سمت نیازهای روز جامعه را ضروری خواند.