کد خبر: 460611
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۷
کارشناس عقیدتی بسیج مهدیشهر:
انقلاب اسلامي تداوم حركت انبياست و از حكومت امام علي (ع) الگو گرفته و از همان آغاز عدالت خواهي را آرمان خود قرار داده است.
سيده فاطمه پور هاشمي کارشناس عقيدتي بسیج مهدیشهر در آخرين جلسه طرح ابرار حوزه كوثر با اظهار جملات فوق و با اشاره به جايگاه مجلس در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از منظر رهبر كبير انقلاب اسلامي امام خميني (ره) اشاره كرد و افزود: مجلس بالاترين منزلت و مقام را در مملكت دارد و محلي است كه اكثر مسائل مهم كشور بي واسطه يا باواسطه به آن وابسته است.
وي با بیان اینکه مجلس شوراي اسلامي در رأس تمام نهادهاي جمهوري اسلامي است، گفت: نمایندگان مجلس، علاوه بر تعهد و شناخت اسلام، بايد مسلماني باشد كه احتياجات مملكت را بشناسد و سياست را فهمیده و از مصالح كشور اطلاع داشته باشد.
پورهاشمي به ويژگي هاي نماينده اصلح از ديدگاه امام خامنه اي (مدظله العالي) اشاره كرد و اظهار داشت: نماينده اصلح بايد پيرو خط امام، متدين، حافظ ارزش هاي انقلاب، خدمتگزار مردم، داراي وجدان سياسي، دلسوز، صادق و امين باشد.
همچنين در ادامه رحيمه عرب فرمانده حوزه مقاومت كوثر با توجه به موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: حضور مردم در صحنه انتخابات يك كار الهي، سياسي و انقلابي است و مردم همه آن را انجام می دهند و با شركت در انتخابات به فردي صالح رأي دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار