مدت زمان زيادي از روزي كه عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ اعلام كرد تا آخر پاي منشور اخلاقي ميايستد و جلوي نااخلاقيهاي فوتبال را ميگيرد، نميگذرد.
رئيس سازمان ليگ فوتبال آن روزها حتي به صراحت اعلام كرد كه اگر ما به تيپ و مدل لباس بازيكنان توجه نكنيم چه كسي توجه كند اما امروز و در شرايطي كه چند روز به انتخابات سرنوشتساز فدراسيون فوتبال باقيمانده جناب رئيس و كانديدا پست رياست فدراسيون با چرخشي ۱۸۰ درجهاي اعلام ميكند «قرار نيست به تيپ بازيكنان گير بدهيم.» نكته جالب توجه اينكه عزيزمحمدي با عقبنشيني كامل از مواضع قبلي خود چارچوب منشور اخلاقي در تيمملي را تنها به رصد حضور و رفت و آمد منظم بازيكنان در تمرينات محدود ميكند و اعلام ميدارد «ساير مسائل شخصي به من ربطي ندارد.» خب تيمملي آينه تمامنماي فوتبال كشور است و اگر بنابر اين باشد كه منشور اخلاقي در فوتبال باشگاهي سفت و سخت اجرا شود اما در تيمملي اينگونه تعديل شود آن وقت تيمملي ناخواسته تبديل به جايي ميشود براي عقدهگشايي برخي بازيكنان كه در ليگ نميتوانند آنگونه كه بايد و شايد به وضعيت و آرامش ظاهري خود برسند. تيمملي ميشود جولانگاه بازيكناني كه سر تا پاي بدنشان نقش و نگار است و مجبور هستند براي پنهان كردن آنها لباسي برخلاف بقيه بر تن كنند اما باز هم نميتوانند آنها را از ديد پنهان كنند.
چشمپوشي عزيزمحمدي روي مواضعي كه قبلاً سفت و سخت پيگير آنها بود برايمان جالب توجه است، شايد رئيس سازمان ليگ با اين عقبنشيني درصدد جمع كردن آراي بيشتر در مجمع عمومي فدراسيون است و شايد واقعاً به اين نتيجه رسيده كه سختگيريهاي قبلي ثمري نداشته كه در هر دو صورت محمدي راه را به اشتباه ميرود. عزيزمحمدي استخوان خرد كرده اين فوتبال است و از هر كسي بهتر ميداند كه بها ندادن به منشور اخلاقي و بيتوجهي به اخلاقيات و آزاد گذاشتن بازيكنان فوتبال چه فاجعهاي را به بار ميآورد.
او خوب ميداند كه كنترل بازيكنان فوتبال ايران حتي با وجود منشور اخلاقي چقدر سخت و مشكل بوده، هست و خواهد بود و حتماً هم به درستي درك ميكند كه كوتاه آمدن اينچنيني از اصول منشور اخلاقي چه تبعاتي ميتواند داشته باشد، عزيزمحمدي حتماً ميداند كه صحبتهاي او چه حاشيه امنيت مناسبي در اختيار برخي قرار ميدهد تا از فردا با هر تيپ و قيافهاي كه بپسندند سر از تمرين تيمملي و حتي باشگاهي دربياورند البته به صورت كاملاً منظم و سروقت.
حرفهاي رئيس سازمان ليگ در آستانه انتخابات رنگ و بويي ديگر دارد. حرفهاي او از جنس حرفهاي قبلي عزيزمحمدي نيست كه قرار بود محكم پاي اجراي منشور اخلاقي بايستد تا فوتبال راه درست را پيدا كند. حرفهاي او حرفهاي انتخاباتي است براي به دست آوردن دل برخي از اهالي فوتبال. حرفهايي كه حتماً با عقايد و نظرات عزيزمحمدي متفاوت است اما امروز چارهاي جز بيان آنها نيست. حرفهاي او را عقبنشيني انتخاباتي ميناميم، عقبگردي كه حتماً از نكات منفي كارنامه عملكرد عزيزمحمدي به حساب ميآيد.