داويد سيلوا ميگويد منچسترسيتي به رقابت با بارسلونا و رئال مادريد براي عنوان بهترين تيم اروپا نزديك شده است. شيخ منصور مالك باشگاه در سه سال و نيم گذشته ۴۲۵ ميليون پوند براي خريد بازيكنان و تبديل سيتي به يكي از بزرگترين و موفقترين تيمهاي جهان هزينه كرده است. تيم روبرتو مانچييني مدتهاست كه صدر جدول ليگ برتر را در اختيار دارد و با ۲ امتياز فاصله نسبت به منچستريونايتد در فاصله ۱۲ هفته مانده به پايان ليگ در مسير رسيدن به نخستين قهرماني خود در اين رقابتهاست.
اگرچه سيتي نتوانست از مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا پا را فراتر بگذارد، سيلوا ميگويد اين تيم به زودي يكي از بهترينهاي قاره ميشود: «رئال مادريد و بارسلونا سالهاست كه با هم كار ميكنند. بارسا عناوين زيادي برده و مادريد مدتهاي طولاني اين ساختار را داشته. در سيتي ما داريم به اين جايگاه ميرسيم و خيلي زود براي قهرماني در ليگ قهرمانان ميجنگيم.»
سيتي در مرحله گروهي در سختترين گروه در كنار بايرن مونيخ، ناپولي و ويارئال قرار گرفت و ۱۰ امتيازي كه در اين مرحله به دستآورد در شش تا از ۸ گروه موجود براي صعود كافي بود.
سيلوا يكي از بهترين بازيكنان اين فصل سيتي بوده و با دوندگي، تكنيك، ديد دقيق و پاسهاي خوب خود ميتواند در زمره كساني باشد كه براي جايزه بهترين بازيكن سال نامزد هستند. شايعه بازگشت ستاره سابق والنسيا به اسپانيا هم مطرح شده و هر دو باشگاه بزرگ اين كشور خواهان جذب او هستند اما اين بازيكن چپ پا هيچ علاقهاي ندارد كه تيم را آن هم در اين شرايط حساس دچار بحران كند.
او كه با تيم ملي كشورش قهرمان جهان و اروپا شده و دو سال ديگر از قراردادش باقي مانده، ادامه داد: «نه رئال و نه بارسا براي خريدن من اقدام نكردند. منچسترسيتي اين كار را كرد و به همين دليل است كه اينجا هستم. من از حضور در والنسيا راضي بودم اما شرايط طوري شد كه بايد ميرفتم. سيتي بهترين انتخاب بود و تصميم درستي گرفتم.»