کد خبر: 460319
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۶
مديرعامل جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي خبر داد
امسال ۳۰ پايگاه امدادي براي ارائه خدمات و راهنماي نوروزي با حضور داوطلبان هلال احمر، جوانان، دانش‌آموزان و دانشجويان در محورهاي مختلف استان ساماندهي خواهند شد.
محمدرحيم شهرياري مديرعامل جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي از اعلام آمادگي ۱۲ پايگاه امدادي ويژه نوروز ۹۱ در اين ايام در سطح استان خبر داد و گفت: اين پايگاه‌ها به منظور پاسخگويي به حوادث احتمالي و سوانح مختلف در سفرها پيش بيني شده است.
شهرياري از تجهيز پايگاه‌هاي امدادي استان تا پايان سال جاري به خودروهاي نجات خبر داد و گفت: اکيپ‌هاي امداد و نجات مجهز به خودروهاي نجات از طريق جمعيت هلال احمر کشور تا پايان امسال مجهز شده و به ناوگان امدادي افزوده خواهند شد. وي اضافه کرد: اکيپ‌هاي امداد و نجات نوروز ۹۱ هلال احمر استان از ۲۵ اسفند سال جاري تا ۱۵ فروردين ۹۱ به مسافران سرويس دهي خواهند کرد. مديرعامل جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي همچنين راه اندازي سامانه ۱۴۷ جمعيت هلال احمر استان به منظور پاسخگويي به حادثه ديدگان در مناطق مختلف استان در نوروز ۹۱ خبر داد. شهرياري ادامه داد: به دليل حجم زياد مسافران نوروزي۲۰۰ تخته چادر امدادي در سايت آبگرم فردوس به منظور اسکان مسافران تدارک ديده شده است. وي گفت: امسال در جاده‌هاي فاقد نمازخانه و مسجد بين راهي چادرهاي نماز بيش از پيش شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار