کد خبر: 460137
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۸
 ۷۰ نفر از خواهران مبلغه حوزه علميه دامغان به اردوهاي راهيان نور اعزام شدند.
فاطمه عبادي فرمانده بسيج طلاب سپاه ناحيه دامغان با اعلام اين خبر افزود: با توجه به نياز كاروان هاي اعزامي بسيج دانش آموزي به سرزمين نور تعداد هفتاد نفر از خواهران مبلغه به اين اردوها اعزام شدند.
وي با بيان اينكه مأموريت اين مبلغان از همان ابتداي حركت كاروان ها آغاز مي شود، گفت: برنامه هايي از قبيل بيان احكام عملي، كلاس هاي عقيدتي و اخلاقي، اجراي مسابقات فرهنگي، اجراي سرود و اجراي مناجات دسته جمعي براي اين دانش آموزان برگزار مي شود.
فرمانده بسيج طلاب سپاه ناحيه دامغان با اشاره به اين موضوع كه بنابر روايت امام صادق (ع) دل جوان همچون مزرعه خالي مي ماند كه نبايد هر بذري در آن كاشته شود، خاطرنشان كرد: آن قدر دوران جوني از ارزش وي‍ژه اي برخوردار است كه در احاديثي كه در زمينه قيامت به آن اشاره شده است قدم از قدم بر نمي داريد مگر اينكه پاسخ دهيد جواني را در چه راهي صرف كرده اي؟
عبادي اظهار داشت: خداوند به وجود جواناني كه با او راز و نياز مي كنند مباهات مي كند و به فرشتگان فخر مي فروشد حتي اگر جواني سر به سوي آسمان بلند كند بدون اينكه از لفظي استفاده نمايد.
وي تصريح كرد: با توجه به اهميت ويژه اي كه دوران جواني دارد؛ لازم و ضروري است كه جوانان ما از لحاظ عقيدتي نيز براي دست يابي به پاسخ سئوالات و شبهات خود به يك منبع مراجعه كنند كه وجود اين روحانيون بسيار مفيد و ضروري است تا انشاء الله جوانان اين دوران را به سلامت طي كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار