در حالي كه فقط چند ماه تا شروع يورو ۲۰۱۲ باقي مانده اسپانيا در راه دفاع از عنوان قهرماني خود در اروپا به مشكل خورده؛ فرناندو تورس امسال گل نزده، داويد ويا دوران نقاهت پاي شكستهاش را سپري ميكند و آندرس اينيستا و ژاوي بخشي از فصل را به خاطر مصدوميت از دست دادهاند تا دست ويسنته دلبوسكه در خط حمله بسته باشد. قهرمان جهان و اروپا چهارشنبه ديداري دوستانه با ونزوئلا برگزار ميكند و دلبوسكه شايد چارهاي جز استفاده از تورس كه يك ناكام بزرگ در چلسي بوده، نداشته باشد.
تورس در باخت يك ـ ۳ چلسي به ناپولي به نيمكت چسبيده بود و نزديك به ۴ ماه است كه براي اين تيم لندني گل نزده؛ او كه تنها گل فينال يورو ۲۰۰۸ را به آلمان زد از سپتامبر ۲۰۱۰ نتوانسته براي تيم ملي كشورش گل بزند.
ويا هم كه بهترين گلزن ملي اسپانياست، در ماه دسامبر پايش شكست و بعيد است قبل از ماه مي به بازي برگردد. اسپانيا ۲۱ خرداد آينده نخستين بازي خود را در گروه C مقابل ايتاليا انجام ميدهد و بعد با ايرلند و كرواسي ديدار ميكند.
مانند اينيستا، پدرو رودريگس هم با مصدوميت مواجه بوده ضمن اينكه ژاوي اين اواخر به ندرت يكي در ميان بازي كرده و در شش بازي آخر بارسا فقط يك بار در تركيب اصلي قرار گرفته. فرم جرارد پيكه هم با شرايط ايدهآل فاصله زيادي دارد.
دل بوسكه گفت: «فقط ۴ ماه تا آغاز جام ملتهاي اروپا باقي مانده و درست است كه بازيكنان در حال حاضر بهترين شرايط را ندارند اما ما زمان لازم براي بهبود اوضاع و تصميمگيري را داريم. ما بازيكنان زيادي داريم و يك شماره ۹ خوب پيدا ميكنيم كه اگر ايدهآل نباشد بتواند در آن پست خوب بازي كند.»
فرناندو يورنته كه اين اواخر در اتلتيك بيلبائو فوقالعاده بوده انتخاب اول دل بوسكه است، روبرتو سولدادو از والنسيا هم شانس زيادي دارد ضمن اينكه آلوارو نگردو و خسوس ناواس از سويا نيز كانديدا هستند.