کد خبر: 460033
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۶
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مرکزی اعلام کرد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از تولید ۲ میلیون و پانصد هزار تن محصولات دامی و کشاورزی در سال جاری در استان خبر داد.
عباس مظفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اعلام اين خبر اظهار داشت: این میزان تولید شامل یک هزار و ۷۰۰ تن محصولات زراعی، ۳۰۰ تن محصولات باغی و ۵۰۰ تن محصولات دامی، طیور و آبزیان است.
مظفري تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته در بخش تولیدات دامی تا پایان سال جاری ۵۳ هزار و ۷۲۰ تن گوشت قرمز، ۵۴ هزار و ۲۶۹ تن گوشت سفید، ۳۰۴ هزار و ۷۹۰ تن شیر، ۱۹ هزار و ۷۵۱ تن تخم مرغ در شهرهای مختلف استان تولید خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به تولید سالانه ۵۲ هزار تن گوشت قرمز،۵۵ هزار تن گوشت مرغ،۲۴ هزار تن تخم مرغ و ۳۰۰ هزار تن شیر خام بیان داشت: استان مرکزی یکی از استان‌های مهم کشور در بخش تولیدات دامی است که علاوه بر تامین نیازهای داخل سهم عمده‌ای در صادرات دارد.
مظفری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعهد این سازمان در بحث ایجاد اشتغال گفت: تعهد این سازمان در بحث اشتغال در سال جاری پنج هزار و ۵۲ فرصت شغلی بوده است که تاکنون دو هزار و ۵۴۲ فرصت شغلی ایجاد و سه هزار و ۵۶۱ فرصت شغلی تثبیت شده است.
به گفته وی میزان سرمایه‌گذاری انجام شده در زمینه ایجاد دو هزار و ۵۴۲ فرصت شغلی بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان اعتبار ثابت و ۶۶ میلیارد تومان سرمایه‌ در گردش بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار