کد خبر: 459909
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۰
جدال گيتي پسند و كاله باز هم جنجالي شد
زهرا صادقيان
انگار قرار نيست بازي‌هاي دو تيم كاله و گيتي‌پسند بدون حاشيه و جنجال برگزار شود. هفته بيست و سوم رقابت‌هاي ليگ برتر واليبال شاهد برگزاري ديدارهاي حساسي بود و يكي از حساس‌ترين اين بازي‌ها جدال دو تيم پرستاره و مدعي گيتي پسند وكاله آمل بود. حضور ملي پوشاني مثل عليرضا نادي، حمزه زريني، محمد موسوي، مهدي بازارگرد و عليرضا ظريف در تركيب دو تيم و همچنين شرايط حساس دو تيم در جدول رده‌بندي باعث افزايش بيش از پيش حساسيت اين ديدار شده بود.
دو تيم در حالي مقابل يكديگر قرار گرفتند كه ديدار رفت دو تيم هم به دليل حواشي و اتفاقات پيش آمده در سالن آمل نيمه تمام باقي ماند و در نهايت با رأي كميته انضباطي سه بر صفر به سود گيتي پسند به پايان رسيد.
اين ديدار از همان دقايق آغازين با حاشيه و تنش شروع شد. درست در همان لحظاتي كه بازيكنان دو تيم مشغول گرم كردن خود بودند، توسط مأموران نيروي انتظامي حاضر در سالن گاز فلفل در فضا پخش شد و همين مسئله باعث مصدوميت دو نفر از تماشاگران شد.
درگيري لفظي بين محمد موسوي از گيتي پسند و سعيد معروف از كاله در ست اول باعث شد تا فضاي مسابقه براي لحظاتي تحت تأثير قرار بگيرد. در نهايت ست اول با امتياز ۲۵بر۲۱ به سود كاله به پايان رسيد. در ست دوم هم اين شاگردان بهروز عطايي بودند كه ۲۵ بر ۱۷ به برتري رسيدند. اما ست سوم نقطه اوج اين بازي بود در حالي كه بازي با نتيجه ۱۹ بر ۱۶ به سود شاگردان سيچلو در جريان بود كار به جنجال كشيده شد و اميدوار حاتمي رأي به توقف بازي داد. ناظر فدراسيون واليبال با اشاره به ضعف عملكرد نيروي انتظامي گفت متأسفانه در حاشيه‌هاي به وجود آمده اين مسابقه مأموران سالن آخرين افرادي بودند كه از موضوع مطلع شدند و پس از تعطيلي بازي هم فكر مي‌كنم اولين كساني بودند كه سالن را ترك كردند. اميدوارم كه از اين پس شاهد چنين صحنه‌هايي در واليبال نباشيم.
متأسفانه پيش از اين ديدار هم چندين‌بار در ليگ واليبال چنين صحنه‌هايي رخ داده بود. سال گذشته بود كه در شهر كاشان در جريان بازي باريج اسانس و پيكان تماشاگران با پرتاب صندلي به داخل زمين باعث برهم خورردن نظم بازي شدند اما در عصر روز يكشنبه در سالن شهداي مخابرات اصفهان براي اولين‌بار حركات زشتي رخ داد.
اميدوار حاتمي راجع به مسائل پيش آمده گفت: در اواسط ست سوم چند تماشاگر از سكوها داخل زمين واليبال پريدند و به سمت بازيكنان كاله رفتند كه عبدالرضا عليزاده بازيكن تيم كاله با ضربه سر به يكي از آنها پاسخ داد و آن تماشاگر نيز از جيب خود چاقو درآورد كه اگر ما مسئولان دو تيم و بازيكنان جلوي او را نمي‌گرفتيم نمي‌دانم چه اتفاق تأسف‌باري ممكن بود رخ دهد. اتفاقات اين چنيني تا به حال بارها در ليگ واليبال رخ داده اما معمولاً تيم خاطي تنها به يك بازي بدون حضور تماشاگر جريمه شده و اقدام قاطعانه‌اي صورت نگرفته. اگرچه اتفاقات رخ داده در بازي از نقاط سياه ليگ برتر واليبال است اما برخورد قاطعانه و مناسب كميته انضباطي مي‌تواند نقطه پاياني بر تمام اين بي‌نظمي‌ها رخ داده باشد.
ساير نتايج
در ساير رقابت‌هاي اين هفته سايپاي صدرنشين ۳ بر صفر شهرداري تبريز را در هم كوبيد و با ۶۰ امتياز جايگاهش را در صدر جدول مستحكم‌تر كرد. پيكان هم در يك ديدار سخت و نفس‌گير كه در سالن غدير شهر اروميه برگزار شد سه بر يك از سدشهرداري اروميه گذشت. با كسب اين نتيجه و با توجه به نيمه تمام ماندن بازي كاله و گيتي پسند پيكان موقتاً جايگاه دومي را اشغال كرد.
پيشگامان كوير يزد در خانه واليبال تهران نوين كشاورز را ۳ بر ۲ مغلوب كرد و به يك قدمي گيتي پسند اصفهان رسيد. اما در شهر گنبد نتيجه جالبي رقم خورد. تيم هاوش كه تا به حال تيم‌هاي قدرتمندي نظير پيكان، كاله و گيتي پسند را در خانه‌اش مغلوب كرده بود در مقابل چشم هزاران تن از هواداران پرشورش ۳ بر يك مغلوب آلومينيوم المهدي بندرعباس شد.
در شهر كرمان هم شاگردان ناصر شهنازي از جدال قعرنشينان ليگ برتر پيروز بيرون آمدند و سه بر صفر از سد مناطق نفت‌خيز جنوب گذشتند. باريج اسانس كاشان هم ۳ بر صفر ميزان خراسان را شكست داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار