کد خبر: 459192
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۳
«جوان» از تقلاي ‌ فتنه و انحراف براي شكستن سد شوراي نگهبان گزارش مي‌دهد

تأكيد رهبر معظم انقلاب درباره مسئله صلاحيت‌ها كه در خطبه‌هاي نماز جمعه ۱۴ بهمن براي چندمين بار به مناسبت در پيش بودن انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي ابراز شد، حاوي نكات بسيار مهمي بود كه اولين آن شامل اين سفارش به شوراي نگهبان بود:«توصيه‌ هميشگى ما اين بوده است كه سطح صلاحيت‌ها را آنقدر بالا نبرند كه يك عده معدودى ته آن بمانند. آنچه موجب صلاحيت است، يك قدرى سطح آن را باسماحت‌تر نگاه كنند. » ايشان در ادامه خطاب به داوطلبان نمايندگي در انتخابات مجلس فرمودند:«بعضى‌ها به اين نظارت‌هاى شوراى نگهبان و عوامل نظارتى معترضند. ممكن است اعتراضشان بجا و واقعاً درست هم باشد، منتها توجه كنيم كه وقتى يك مقام مسئول قانونى مورد اعتماد تصميمى گرفت، ما تسليم باشيم. همه‌مان بايد تبعيت كنيم. » در اين ميان اما عده‌اي قصد دارند تا از اين شرايط و نگاه پدرانه رهبر انقلاب، براي رسيدن به اهداف قدرت‌طلبانه خود سوءاستفاده كنند و به هر ترتيب افراد زير سايه خود را رهسپار خانه ملت كنند.
پيوند فرزندان ناخلف دو جريان سياسي
با توجه به آمار حضور گروه‌هاي مختلف در انتخابات مجلس كه نشان مي‌دهد از اصولگرايان تعداد ۱۸۰۱ نفر و از اصلاح طلبان تعداد ۱۲۹۵ نفر براي انتخابات مجلس نهم ثبت‌نام كرده‌اند و تعداد زيادي از اين افراد تأييد صلاحيت شده‌اند، مي‌توان نتيجه گرفت كه رقابت اصلي در انتخابات آتي همچون گذشته ميان اصولگرايان و اصلاح‌طلبان است، اما طي سال‌هاي اخير از هر كدام از اين دو جريان، دو فرزند ناخلف متولد شدند: ۱- جريان فتنه از درون اصلاحات ۲- حلقه انحرافي از درون اصولگرايي. جريان فتنه و حلقه انحرافي كه هر دو در پي رسيدن به مقاصد فاسد و قدرت‌طلبانه‌اي مي‌دوند آنچنان نمايي از خود نشان داده‌اند كه هم اصلاح‌طلبان واقعي و هم اصولگرايان اصيل از اين متولدين عصيان‌گر بارها و بارها در مقاطع مختلف اعلام برائت كرده‌اند. از اين رو فتنه‌گران و انحرافيون كه خود را در ميدان انتخابات تنها ديده‌اند، دست وحدت به هم داده‌اند تا بتوانند از سرمايه‌هاي يكديگر براي رسيدن به يك هدف مشترك استفاده كنند. اين واقعيت در عوالم ديگر نيز وجود دارد كه فرزندان ناخلف اهل هر نژاد و تمدن و با هر ديني كه باشند، هيچ‌گاه به گرايش‌ها و تعلقات نسلي يكديگر توجه نمي‌كنند، بلكه براي رسيدن به يك هدف، با يكديگر روي يك خط مشترك حركت مي‌كنند. انحرافيون و فتنه‌گران نيز در شرايط انتخاباتي كشور به همين نحو عمل كرده‌اند و براي رسيدن به كرسي‌هاي مجلس هيچ ابايي از پيوند خوردن با هم ندارند.
خيالات خام فتنه و انحراف در آينده انتخابات
بعد از توصيه رهبري به شوراي نگهبان شاهد بوديم كه روز گذشته ۴۱۳ داوطلب رد صلاحيت شده نامزدي انتخابات مجلس مورد تأييد قرار گرفتند اما اين مسأله نبايد باعث شود تا فرزندان ناخلف دو جريان اصولگرايي و اصلاح‌طلبي كه از مدت‌ها پيش ائتلاف پنهان خود را محقق كرده‌اند و براي انتخابات نهم مجلس نيز ۸۰ مهره مشترك را در نظر گرفته‌اند، خيالات خام به سر خود راه دهند و تصور كنند كه امكان تأييد صلاحيت افراد موردنظر آنان هم طي روزهاي آينده وجود دارد. آنها براي ادامه مسير با فيلتري مواجه هستند به نام شوراي نگهبان كه بايد صلاحيت داوطلبان نمايندگي را احراز كند. از اين رو براي عبور از اين فيلتر از مدتي قبل، اين هجمه را به راه انداختند كه انتخابات آينده كاملاً غيررقابتي و تك جرياني است. آنان از هر موقعيتي براي احراز صلاحيت مهره‌هاي خود استفاده مي‌كنند و اكنون نيز تلاش مضاعفي را به كار بسته‌اند تا سخنان اخير رهبري در نماز جمعه را با تعاريف خاص خود تفسير كنند و در اين مسير به بهانه «برگزاري انتخاباتي پرشور» شوراي نگهبان را نسبت به تأييد صلاحيت مهره‌هاي خود متقاعد كنند. بعد از اين هم اگر افراد موردنظر آنان رد صلاحيت شدند، سعي دارند تا گروه‌هاي ديگر سياسي و هر سليقه‌اي را كه در مقابل آنها قرار دارد ضد ولايت فقيه و مغاير با دستورات ولي فقيه نشان دهند. حال آنكه بديهي است ‌توصيه به شوراي نگهبان درباره صلاحيت افراد هيچ‌گاه بدين معنا نبوده كه هر كس با هر عقيده و وابسته به هر گروه و جريان و حلقه‌ و فرقه‌اي كه براي انتخابات ثبت‌نام كرد بايد صلاحيت وي تأييد شود كه اگر چنين بود، اصلاً وجود شوراي نگهبان معنا و ضرورتي نداشت.
برنامه‌ريزي پرهزينه براي مجلس آينده
در جريان تلاش مشترك فتنه‌گران و انحرافيون حتي از مدت‌ها پيش يكي از مقامات اجرايي كشور با ارائه فهرستي از مهره‌هاي رد صلاحيت شده جريان انحرافي به برخي از دستگا‌ه‌ها و افراد مسئول، سعي كرده است رد‌صلاحيت اين افراد را بي‌دليل اعلام كند. البته حلقه انحرافي و جريان فتنه بسياري از مهره‌هاي خود را در قالب افراد مستقلي كه در ظاهر پاك و داراي پرونده‌اي سفيد هستند اما در باطن گرايش عميقي به اربابان خود دارند، به ميدان فرستاده و تاكنون نيز توانسته‌اند صلاحيت بسياري از آنان را احراز كنند. بر همين اساس است كه حلقه انحرافي در اقدامي منافقانه، تصميم گرفته است، نامزدهاي انتخاباتي خود را به عنوان مستقل، اصولگرا وحتي مخالف اين محفل انحرافي به مردم بشناساند و در نهايت با حذف دو نفر از آنان يك نفر را كه اقبال عمومي بيشتري نسبت به او وجود دارد، باقي بگذارد. اين تدبيري است كه آنان در برابر برخي از ردصلاحيت‌هاي شوراي نگهبان اتخاذ كرده‌اند و سعي دارند با يك فريب عمومي در سطح هر حوزه انتخابي، نامزد انتخاباتي خود را وارد خانه ملت كنند. هرچند آنان براي مجلس آينده از هم‌اكنون نقشه‌هايي را هم كشيده‌اند تا در صورت ورود ضعيف و اندك مهره‌هاي آنان به مجلس، با ارائه طرح‌هاي عمراني و اختصاص بودجه‌هاي هنگفت به حوزه‌هاي انتخابي هر نماينده، بتوانند اكثر نمايندگان را در اختيار خود قرار دهند. اين موارد البته حيله‌هايي است كه به بار نخواهد نشست و قطعاً در مرحله اول پس از اقدامات صحيح شوراي نگهبان، مردم با شناخت كامل نامزدهاي انتخاباتي و توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري درباره معيارهاي كانديداهاي اصلح و انتخاب نمايندگان داخل دايره انقلاب، از ورود فرزندان ناخلف جبهه‌هاي سياسي به مجلس شوراي اسلامي ممانعت خواهند كرد. بي‌ترديد در مرحله بعدي نيز نمايندگان انتخاب شده براي مجلس نهم در مقابل هرگونه وسوسه خناسان خواهند ايستاد و نقشه‌هاي آنان را نقش بر آب خواهند كرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار