
معاون بازرگانی داخلی سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی، از قرار گرفتن بیش از ۴۴ هزار نفر قالیباف زیر پوشش بیمه قالیبافان در استان خبر داد.
تراب حسنی با اعلام اين خبر گفت: آذربایجان شرقی در زمینه بیمه قالیبافان با توجه به اینکه ۵۰۰ هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در زمینه فرش در این استان فعالیت میکنند، دارای رتبه نخست در کشور است.
معاون بازرگانی داخلی سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی ادامه داد: طی سالهای ۹۰ و ۱۳۸۹، ۷۹ هزار و ۹۶۱ نفر موفق به طی آزمون و دریافت این گواهی برای ارائه به تأمین اجتماعی و بهرهمندی از بیمه قالیبافان شدهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری دومین دوره جشنواره فروش فرش دستبافت نیز گفت: در نخستین دوره برگزاری این جشنواره، آذربایجانشرقی با بیش از ۳ میلیارد تومان فروش در سطح کشور حائز رتبه برتر شد که امسال نیز این جشنواره از ۲۲ بهمن تا ۲۲ اسفند با همکاری سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی، اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستبافت، اتحادیه فروشندگان فرش دستبافت و خانه فرش تبریز در شهرستانهای تبریز، مراغه، اهر، مرند و عجبشیر برگزار خواهد شد.
در ادامه اسماعیل چمنی ، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان قالی شهرستان تبریز نیز مقدار اشتغالزایی فرش دستبافت را در سال ۹۰ نزدیک به ۱۷ هزار نفر عنوان کرد و اظهار داشت: فرش کالای است که بیشترین ارزش افزوده را در پی دارد و باید تمام ارگانهای دولتی و متولیان فرش در زمینه حل مشکلات این قشر کوشا باشند.