کد خبر: 456556
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۳
سید حسین حسینی در گفتگو با مهر پیرامون کسری بودجه ایجاد شده ناشی از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها، اظهار داشت: در کمیسیون برنامه و بودجه جلسه ای در این زمینه داشتیم و وضعیت اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و همچنین عملکرد دولت در این باره را مورد بررسی قرار دادیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه ای که با آقای محمودرضا فرزین سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت داشتیم، مسئله کسری بودجه دولت را مطرح کردیم، اما دولتی‌ها ادعا دارند که به هیچ وجه کسری بودجه وجود ندارد و بدون هیچ مشکلی می توانند اجرای قانون را ادامه بدهند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: جلسه ای که برگزار شد، با نگاه به بررسی وضعیت قانون اجرای هدفمند کردن یارانه ها بود تا اگر طبق قانون عمل نکرده باشند، تذکر داده شود.

وی با اشاره به بررسی های صورت گرفته توسط کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اعلام کرد: نتایج بررسی ها نشان می دهد که دولت در اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها افراط و تفریط کرده است.

حسینی افزود: افراط و تفریط ها در پرداخت‌ها و هزینه ها بوده است؛ به همین دلیل در همان جلسه به نقاط ضعف اشاره و تذکرات لازم را ارائه کردیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار