کد خبر: 455379
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» همزمان با اعلام وعده محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر کاهش قیمت ارز در بازار طی روز جاری و فردا امروز ارزش برخی ارزها در بازار کاهش یافت.
دلار که دیروز در بازار ۱۳۷۰ تومان فروخته می شد امروز به مرز ۱۳۶۰ تومان رسیده و همین امر روزنه امیدی برای آغاز روند نزولی دلار در بازار ارز شده است.
امروز بهمنی هم اذعان کرد که بازار ارز حباب دارد و این هم بخاطر جو روانی است که در بازار بخاطر تحریم‌های اخیر حاکم شده است.
به هر حال بازار ارز که در هفته گذشته و اوایل هفته جاری نرخ دلار ۱۳۸۰ تومان را هم تجربه کرد در روز جاری شاهد آرامش است.
در روز جاری دلار در صرافی‌ها با نرخ ۱۳۵۳ تومان فروخته می‌شود این درحالی‌است که بانک مرکزی نرخ رسمی دلار را برای خرید و فروش ۱۰۸۶ تومان و ۱۰۸۹ تومان تعیین کرده است.
قیمت دلار برای فروش در باجه‌های فرودگاهی با نرخ مسافرتی در تاریخ مورد گزارش ۱۱۹۷ تومان اعلام شده است.
یورو نیز که در بازار رسمی با نرخ ۱۴۴۲ تومان خریداری و ۱۴۴۷ تومان فروخته می شود در صرافی‌ها دارای نرخ ۱۸۲۲ تومان است.
همچنین نرخ این ارز برای فروش به متقاضیان ارز مسافرتی ۱۵۹۲ تومان تعیین شده است.
پوند انگلیس هم ۲۱۴۰ تومان در صرافی‌ها و ۱۸۶۰ تومان در باجه‌های فرودگاهی به متقاضیان فروخته می شود.
البته نرخ رسمی خرید و فروش پوند در بازار به ترتیب ۱۶۸۶ تومان و ۱۶۹۲ تومان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار