کد خبر: 454367
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل:

صادق فرهمندامین بحث اطلاع‌رسانی وسیع در حوزه کتاب و کتابخوانی را بسیار مهم و اساسی توصیف کرد و افزود: رسانه‌ها به ویژه اصحاب قلم و فرهنگ نسبت به سایر مراکز فرهنگی و مکان‌ها در توسعه، ترویج و رونق دادن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی نقش اساسی و بی‌بدیل دارند.
این مسئول با اعلام اینکه رسانه‌ها باید تصویری زیبا و شایسته از این فرهنگ متعالی ارائه دهند، گفت: اگر بتوانیم فرهنگ مطالعه را در جامعه و عادت به مطالعه را نیز در بین اصناف مختلف به ویژه کودکان و نوجوانان گسترش دهیم دیگر بسیاری از مشکلات حوزه فرهنگی و تربیتی برطرف می‌شود.
این مسئول نگاه عمیق به این حوزه با رویکردهای درست را ضروری توصیف کرد و افزود: ما سبک و شیوه زندگی خود را باید به گونه‌ای اصلاح کنیم تا وقتی از ایام روزانه خود را به امر مطالعه اختصاص دهیم.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل به یک اتفاق باشکوه در ۲۹ تیر ماه امسال و دیدار کتابداران و اعضای نمونه انجمن‌های کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل به همراه فعالان این عرصه در کشور با مقام معظم رهبری اشاره کرد و ابراز داشت: ما که مشتاق حضور و بهره‌مندی از فرمایشات معظم له بودیم به عنوان اولین کاروان در تهران حاضر شدیم تا در این دیدار با شکوه گوش و دل و جان خود را پذیرای سخنان عمیق و بسیار شایسته مقام معظم رهبری کنیم.
فرهمند امین ادامه داد: در دیدار مقام معظم رهبری دغدغه‌های خود را در حوزه کتاب، کتابخوانی و مطالعه بیان کردند که این دغدغه‌ها امروز به عنوان برنامه و فضای کاری ما مورد توجه قرار گرفته تا بتوانیم آنها را برطرف کنیم.
وی تصریح کرد: در این دیدار مقام معظم رهبری با نگاهی تاریخی به حرکت ملت ایران به عنوان ملتی تمدن‌ساز و پیشرو در حوزه علم و فرهنگ و تمدن اعلام کردند که مردم این سرزمین همیشه با کتاب انسی فراگیر و محبتی عمیق داشته‌اند.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل در ادامه سخنان خود اظهار داشت: وضعیت ما در حوزه کتاب با توجه به سابقه و پیوند دیرینه ملت ایران با مطالعه و فرهنگ هر چند ناامید کننده نیست اما قابل قبول نیز نمی‌باشد و باید وضعیت روز به روز بهتر شود.
فرهمندامین توصیه مقام معظم رهبری را در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی به عنوان سنت رایج در کشور و به عنوان عادت عمومی در بین افراد جامعه یادآور شد و گفت: خرید کتاب باید در سبد مصرفی خانوارها مورد توجه قرار گیرد به طوری که کتاب نباید از دست جوانان ما بیفتد و کوچکترین فرصت را برای مطالعه غنیمت بدانند.
وی در پایان به خبرنگار جوان ابراز داشت: در این دیدار مقام معظم رهبری همه مسئولان و مدیران را به حرکتی عظیم در عزم ملی برای ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی دعوت کرده و فعالیت‌های آغاز شده را نیز نقطه عطف و مطلع شایسته برای تداوم اقدامات معرفی کردند.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــــ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار