رئیس سازمان آموزش و پرورش استان گفت :۹۷ درصد جمعیت ۳۰ هزار نفری ۱۰تا ۴۹ ساله این استان با سواد شدند که این امر برای نخستین بار در کشور صورت می گیرد .
محمد کاظم رحیمی نژاد اظهار داشت : استان یزد امسال نیز همچون سالهای گذشته رتبه اول قبولی کنکور سراسری را به خود اختصاص داده است که این امر برای هیجدهمین سال متوالی است که تحقق می یابد.
وی افزود : از میان ۱۶۲۰۰ نفر شرکت کننده درآزمونهای کنکور سراسری امسال ۵۴/۶۸ درصد شرکت کنندگان به دانشگاههای دولتی راه یافته اند .
رحیمی نژاد خاطر نشان کرد: نسبت قبولی امسال این استان نسبت به سال گذشته ۸/۲ درصد رشد را نشان می دهد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان یزد در ادامه گفت: دانش آموزان یزدی موفق شدند در سه رشته ریاضی فیزیک ، تجربی و علوم انسانی بالاترین درصد قبولی را در کشور بدست آورند.
رحیمی نژاد افزود : امسال مدارس قرآنی در سطح استان یزد به ۴۵۰ مدرسه افزایش می یابد که در اوقات فوق برنامه دانش آموزان را تحت آموزشهای قرآن قرار خواهند داد.
به گفته وی استان یزد از نظر پوشش تحصیلی پراکنده ترین استان بعد از سمنان است و این در حالی است که بالاترین تراکم کشوری را به خود اختصاص می دهد ، بطوریکه در مقاطع ابتدایی و راهنمایی صد در صد و متوسطه ۸۵ درصد پوشش را دارا می باشد.
وی افزود : بیش از ۱۹۸ هزار دانش آموز هم اکنون در ۲۰۰۰ واحد آموزشی و ۹۰۰۰ کلاس درس در سطح استان در حال تحصیل می باشند.