نشست کمیته فرهنگی و هنری ستاد بزرگداشت ۱۳آبان در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد برگزار شد.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با بیان اینکه مسئولیت کمیته فرهنگی و هنری ستاد بزرگداشت ۱۳آبان برعهده این اداره کل است،خواستار هماهنگی و مساعدت بیشتر تمام دستگاههای عضو برای هرچه با شکوه برگزار شدن این برنامه در سطح استان شد. حسن مفیدی به بحث بیداری اسلامی و استکبار زدایی اشاره کرد و گفت: قرائن حاکی از آن است که اکنون آزادیخواهان جهان، فرهنگ انقلاب اسلامی ایران را به عنوان فرهنگ مورد نیاز انقلابهای خود پذیرفته اند.
وی پیروزیهای مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین و قیامهای معاصر در کشورهای اسلامی، پیروزیهای مسلمانان سراسر جهان را ادامه انقلاب اسلامی ایران دانست.
مفیدی تاکید کرد که بیتردید قیام علیه غرب که برای آزادی فرهنگی، فکری و گفتمانی در کشورهای خاورمیانه اتفاق افتاد متأثر از انقلاب اسلامی ایران است.