به گزارش«جوان آنلاين»،مجتبي واحدي در مطلبي با اشاره به ادعاي نقش ایران در ترور سفیر سعودی در واشنگتن ، به نظرات مخالفان اين ادعا در آمريكا استناد كرد و در اين زمينه نوشت: استدلال برخی روزنامه نگاران و سیاست مداران امریکایی برای رد دخالت ایران در این ماجرا ، قابل قبول به نظر نمی رسد .
وي همچنين براي نشان دادن ادله خود براي به حق نشان دادن اتهامات آمريكا به ماجراي فتنه ۸۸ اشاره كرد و نوشت كه چون سران فتنه نتوانستند به خواسته هاي خود رسيده و نظام براندازي آنان را مهار نمايد پس اين مساله كودتاي نظام بوده!و كساني هم كه كودتا كرده اند مي توانند دست به ترور بزنند!
مشاور كروبي همچنين در ادامه تحليل عميق خود اظهارات احمدي نژاد در هولوكاست و نفي ان را دليلي ديگري مبني بر صحت اين اتهامات از سوي آمريكا ارزيابي كرده است.