کد خبر: 451155
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۲
گزارش «جوان» به بهانه برگزاري پنجمين كنفرانس بين‌المللي حمايت از انتفاضه فلسطين
رضا پورعلوي|پنجمين كنفرانس بين‌المللي حمايت از انتفاضه فلسطين نهم و دهم مهرماه سال جاري مصادف با يكم و دوم اكتبر ۲۰۱۱ ميلادي به ميزباني مجلس شوراي اسلامي در تهران برگزار مي‌شود.
در اين اجلاس رؤساي تعداد زيادي از پارلمان‌هاي جهان، نمايندگاني از گروه‌هاي فلسطيني به ويژه گروه‌هاي مقاومت، شخصيت‌هاي ديني، حزبي و مذهبي جهان، سازمان‌هاي مردم نهاد و برخي جوانان و انقلابيوني كه در انقلاب‌هاي اخير منطقه نقش داشته‌اند، حضور خواهند داشت.
اين كنفرانس به مانند دوره هاي قبل برنامه ها، اهداف و تكاليفي را در مسير پيش روي انتفاضه فلسطين به تصوير خواهد كشيد كه بي شك نه فقط در راستاي آزادي قدس مفيد خواهد بود كه براي جهان اسلام و بيداري اسلامي نيز پرفايده است. 

نوبت اسرائيل در دومينوي سقوط 

برنامه ها، اهداف و تكاليف پنجمين كنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين با توجه به وخامت حال رژيم اشغالگر قدس در برابر خروش هوشمندانه امت مسلمان بسيار موثرتر و كارآمدتر از دوره هاي پيشين دنبال خواهد شد. برگزاري اين كنفرانس پس از اجلاس بين المللي بيداري اسلامي كه در شهريور امسال در تهران برپا شد و شامل نتايج پرسودي براي جهان اسلام بود، پيش از هر موردي نشانگر نقش موثر و رسالت بين المللي ايران در مديريت جهاني است. انقلاب كبير اسلامي در ايران كه به تعبير امام راحل، خون بر شمشير پيروز شد مسيري را پيش چشم جهانيان روشن كرد كه اينك با صدور پيام هاي خود به قلب ملت ها، دولت هاي ظالم، وابسته و ديكتاتور را يكي پس از ديگري سرنگون مي كند. شكي نيست در دومينوي سقوط ظالمان، نوبت به اسرائيل نيز خواهد رسيد كه اين بزرگترين هدف حمايت از انتفاضه فلسطين در يك همايش بين المللي است. 

تندباد عظيم بر تن لرزان صهيونيزم 

در تاريخ اشغال قدس و هجوم اسرائيل به سرزمين فلسطين، اشخاص فراواني بودند كه عليه صهيونيزم فرياد زدند. اما بسياري از آن فريادها پايدار نبود و برخي براي قهرمان سازي و دسته اي نيز از روي نفاق بود كه بعدها تبديل به بيعت و انعقاد قرارداد با اسرائيليان شد. برخي از حاكمان عرب از آن جمله اند كه بيشتر بر اساس علقه هاي قبيله اي وارد اين وادي شدند و پس از مدتي يا سكوت كردند و يا شكست را پذيرفتند. در ميان سر و صداها عليه صهيونيزم اما فرياد كوبنده اي از ايران بلند شد كه لرزه بر اندام اسرائيل انداخت. امام خميني (ره) رهبر كبير انقلاب اسلامي شخصيتي كه بزرگترين چالش ها را در برابر تحركات غاصبان قدس شريف به وجود آورد، فقط به خاطر عقايد و باورهاي اسلامي، سياست حمايت از فلسطين مظلوم را در پيش گرفت. پس از رحلت ايشان نيز حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي همان راه را مقتدرانه ادامه داد. حضور و سخنراني ولي امر مسلمين جهان در دوره هاي پيشين كنفرانس بين‌المللي حمايت از فلسطين و موضع گيري هاي قاطع ايشان در مقاطع مختلف زماني، تندباد عظيمي بوده است بر تن لرزان صهيونيست هاي غاصب. اين تصديق و مويد آن است كه فلسطين به عنوان آرمان مشترك جهان اسلام تنها با ايستادگي و مقاومت و تكيه بر مكتب اسلام است كه مي تواند به پيروزي برسد. 

مقاومت، تنها راه آزادي فلسطين 

در مسير حل بزرگترين مصيبت تاريخ معاصر جهان يعني اشغال فلسطين، عده اي مدام حرف از مذاكره نمايندگان فلسطين با اسرائيل و دوستي ميان گرگ و ميش زده اند. اما تاريخ گواه آن است كه هرگونه مذاكره فلسطينيان با اسرائيل يا به ذلت ختم مي شود و يا به مسير انحراف كشيده خواهد شد. سير نزولي مواضع ياسر عرفات رئيس وقت سازمان آزاديبخش فلسطين كه در سال ۱۹۸۸ با قبول قطعنامه ۲۴۲ شورای امنیت موضع خود را در مورد اسرائیل تعدیل کرد و نيز شكست هاي ساف در مذاكرات صلح كه هيچ كدام از اين موارد نتيجه مثبت و مستحكمي براي فلسطين نداشت، شواهدي بر اين مدعاست. همچنين در شرايطي كه بخش وسیعی از فلسطینی ها طرح تشكیل كشور مستقل فلسطین را گامی ناكافی و به منزله چشم پوشی تشكیلات خودگردان از حقوق خود می دانند اما تهدید آمریكا مبنی بر وتوی این پیشنهاد نه تنها برگی دیگر را بر تاریخ جانبداری ایالات متحده از رژیم نامشروع صهیونیستی افزود كه ثابت كرد مسير مذاكره و آشتي با اسرائيل به بن بست تاريكي ختم مي شود و راه ميان بري نيز براي آزادي فلسطين نيست. تنها راه آزادي قدس،‌ مقاومت ملت فلسطين و ايستادگي و همبستگي تمامي كشورها در جبهه مقاومت است. بي ترديد پنجمين كنفرانس بين‌المللي حمايت از انتفاضه فلسطين،‌ نه فقط لرزه تازه اي بر اندام نحيف اسرائيل خواهد انداخت، كه راه هاي جديدي را با توجه به تحولات منطقه و بيداري امت اسلام، براي آزادي سريع فلسطين و سقوط اسرائيل تشريح خواهد كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار