وزارت اطلاعات از دستگيري برخي عوامل بيبيسي فارسي در داخل كشور خبر داد؛ خبري كه سردرگمي عوامل اصلي اين شبكه در لندن را به همراه داشت. اين موضوع به حدي براي آنها سنگين تمام شد كه در حالي كه فقط منابع غير رسمي خبر اين دستگيري را منتشر كرده بودند و هيچ منبع رسمي حاضر به تأييد اين خبر نشده بود، رئيس بخش فارسي بيبيسي نسبت به آن واكنش نشان داد و تمامي ارتباط اين شبكه با عوامل دستگير شده را تكذيب كرد. گرچه در بخشي ديگر از سخنان سراسيمه خود رسماً همكاري غير رسمي بيبيسي با عواملي در ايران را تأييد كرد و البته به صورت ناخواسته مهر تأييدي نيز بر همكاري با عوامل دستگير شده زد، چراكه به خوبي نام افراد دستگير شده را به زبان آورد و اين در حالي بود كه هنوز هيچ مرجعي نه تنها خبر اين دستگيري را تأييد نكرده بود بلكه نامي نيز از اين افراد در هيچ جايي منتشر نشده بود.
تمامي اينها در حالي است كه شبكه فارسي بيبيسي، بدون ترديد يكي از اصليترين آتشبياران و طراحان آشوبهاي پس از انتخابات سال ۸۸ بوده است. اين شبكه تلويزيوني كه شش ماه قبل از انتخابات دهم رياستجمهوري و با هدف تأثيرگذاري بر روند انتخابات ايران تأسيس شده بود، با ادعاي اطلاعرساني لحظه به لحظه از انتخابات دهم رياست جمهوري عملاً به پايگاه انتشار تحليلهاي ساختگي و برانگيختگي اجتماعي در ايران تبديل شد.
آنچه كه كارشناسان امنيتي به آن اعتقاد داشتند، اين بود كه بخش فارسي بيبيسي به منظور ايجاد شبكه براندازي نرم و با حمايت نيروي انساني تعليم ديده خود و در كنار ميليونها پوند بودجهاي كه از سازمان جاسوسي انگليس دريافت كرده بود، جرياني را در داخل پديد آورد كه علت اصلي اكثر ناآراميهاي پس از انتخابات بود كه اين موضوع با دستگيري و بازجويي از برخي از اين عوامل در آن دوران عملاً به اثبات رسيد. براي صحت اين ادعا ميتوان به ماجراي ايجاد استوديو براي پخش زنده برنامه از ساختمان قيطريه محل اصلي ستاد موسوي اشاره كرد يا حتي از دستگيري عوامل اين شبكه كه اقدام به پخش زنده ناآراميهاي تهران براي اين شبكه ميكردند، نام برد، اما واقعيت اين است كه نيروگيري اين شبكه در داخل ايران هرگز تمامي ندارد چراكه دشمني انگليس با ايران تمامي ندارد. ازاين رو ميتوان دستگيريهاي اخير و مجدد عوامل اين شبكه در داخل را ضربه مهلك ديگري به پيكره بنگاه دروغپراكني استعمارگر پير عنوان كرد و ابراز اميدواري كرد كه اين دستگيريها عاملي شود كه ديگر عناصر فريبخورده همكار اين شبكه نيز دست از همكاري با شبكه بيبي سي فارسي بردارند؛ شبكهاي كه مديران آن نه تنها تلاشي براي آزادي همكاران خود نكردند، بلكه خيلي زود پشت نيروهاي خود در ايران را نيز خالي كردند تا چهره واقعي آنان بيش از پيش مشخص شود.