کد خبر: 450786
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۲
تا 120 سالگی در خدمت دوستان می‌مانم
به گزارش مهر، مراسم رونمایی از سند چشم انداز حرکت های جهادی ظهر امروز سه شنبه با حضور آیت الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد که با حاشیه های جالبی همراه بود.

در ابتدای این مراسم کلیپی از سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص دیدار با فعالان جهادی به نمایش در آمد و سپس برخی از دانشجویان جهادی به ایراد سخن پرداختند.

آیت الله مهدوی کنی در بخشی از سخنان خود با تاکید بر اینکه همواره حرف هایی را می زنم که به آن اعتقاد داشته باشم گفت: البته گاهی اوقات به حرف های ما گوش هم نمی کنند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تکرار چند باره شوخی خود مبنی بر اینکه تا ۱۲۰ سالگی در خدمت همه خواهم بود، گفت: شوخی های من را همواره جدی بگیرید.

رئیس دانشگاه امام صادق در بخشی از سخنان خود اظهار داشته بود من در ۸۰ سال عمر خود به هیچ وجه برای پول به منبر نرفتم. البته اگر پول می دادند می گرفتم اما به قصد پول به منبر نمی رفتم شاید سئوال کنید پس چگونه زندگی می کنم باید بگویم که اگر در راه خدا کار کنیم امام زمان و امام صادق (ع) روزی ما را می رسانند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار