کد خبر: 450595
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۰
در سال‌هاي پاياني دهه ۷۰ آنگاه كه فضاي سياسي كشور نگران از دست رفتن دستاورد‌هاي آغازين انقلاب به دليل اقدامات ارزش‌ستيزانه برخي از فعالان سياسي كشور بود، مقام معظم رهبري در تاريخ ۱۲/۹/۱۳۷۹ در ديدار با مسئولان نظام با تبيين تئوريك گام‌هاي چهارگانه تحقق اهداف انقلاب اسلامي، الگوي «مردمسالاري ديني» را بهترين فرصت براي تحقق آن گام‌ها برشمردند.
امام خامنه‌اي در آن ديدار، پيروزي انقلاب اسلامي ايران را ثمره سال‌ها تلاش و رنج و تحقق شرايط مختلف و گوناگون در طول‌ سال‌هاي متمادي و يك فرصت استثنايي بعد از صدر اسلام ارزيابي كردند و افزودند: «تحقق نظام اسلامي»،«تشكيل دولت اسلامي»،«تشكيل كشور اسلامي» و «تحقق دنياي اسلامي» به واسطه الگو شدن كشور اسلامي، ‌مراحل بعد از پيروزي انقلاب اسلامي است كه جمهوري اسلامي ايران اكنون در مرحله «دولت اسلامي» است.
اگرچه در آن دوران و چه در سال‌هاي بعد از آن اقدامات گسترده‌‌اي از سوي دشمنان بيروني و عوامل داخلي آنها براي جلوگيري از تحقق اين روند صورت گرفت و چه بسا هزينه‌هاي زيادي بر ايران اسلامي به دليل طلايه‌داري اين حركت تحميل شد، اما اكنون و با گذشت بيش از يك دهه، جهان شاهد تحقق گام‌هاي آغازين و تجلي نهضت بيداري اسلامي در منطقه خاورميانه و شمال افريقا و زمينه‌يابي شكل‌گيري گام چهارم يعني «تحقق دنياي اسلامي» است. مقام معظم رهبري روز گذشته در جمع شركت‌كنندگان نخستين اجلاس بيداري اسلامي، با تبيين دقيق هويت و اصول قيام‌ها و خيزش‌هاي اخير در جوامع اسلامي، ضمن روشنگري نسبت به آسيب‌‌ها و ضعف‌هاي احتمالي، با توصيه‌هاي راهبردي خود كوشيدند تا مسير روشن اين حركت را تا تحقق نهضت بيداري اسلامي و تجلي كامل مردمسالاري ديني در جهان اسلام تصوير كنند. ايشان با اشاره به اينكه حضور مردم در عرصه، اين حركت‌ها را به طور معناداري با اقدامات گروه‌هاي سياسي يا حركت‌هاي مسلحانه در گذشته متفاوت كرده است، احيا و تجديد عزت و كرامت ملي، بر‌افراشتن پرچم اسلام، ايستادگي در برابر نفوذ و سلطه امريكا و اروپا و مبارزه با رژيم غاصب را از اصول آن برشمردند و بر اين نكته تأكيد كردند كه غربي‌ها به دليل اين اصول و شاخصه‌ها از همان نقطه آغازين كوشيدند تا آن را از مسير واقعي خود منحرف كنند.
مقام معظم رهبري در ادامه رهنمودهاي خود با برشمردن آسيب‌هاي پيش روي اين حركت، اعم از آسيب‌هاي داخلي مرسوم در اينگونه نهضت‌ها و راهبردهاي دشمنان بر انحراف آنها، نخبگان جهان اسلام و نيروهاي مؤثر در صحنه را از ساده لوحي و اعتماد به سران نظام سلطه پرهيز دادند و بر اين نكته تأكيد كردند: «نگذاريد اصول نظام آينده شما را دشمنان شما بنويسند، نگذاريد اصول اسلامي در پاي منافع زودگذر قرباني شود. انحراف در انقلاب‌ها از انحراف در شعارها و هدف‌ها آغاز مي‌شود. هرگز به امريكا و ناتو و به رژيم‌هاي جنايتكاري چون انگليس و فرانسه و ايتاليا كه زماني دراز سرزمين شما را ميان خود تقسيم كردند اعتماد نكنيد، به آنها سوءظن داشته باشيد و لبخند آنها را باور نكنيد. پشت اين لبخندها و وعده‌ها، توطئه و خيانت نهفته است. راه‌حل خود را با بهره‌گيري از سرچشمه فياض اسلام به دست آوريد و نسخه‌هاي بيگانه را به خودشان پس دهيد.» روند تحولات بيداري اسلامي در ماه‌هاي اخير و رهبري هوشمندانه امام خامنه‌اي در هدايت و مديريت اين روند كه نشست ديروز و رهنمودهاي حكيمانه ايشان تنها جلوه‌اي از آن است، اگرچه به تغيير لحن سران نظام سلطه عليه ايران اسلامي انجاميده و سخنان اخير نيكلا ساركوزي مبني بر تهديد نظامي ايران يا سخنان بلر نخست‌وزير سابق انگليس مبني بر ضرورت تغيير نظام ايران و... را بايد نمادهايي از آن دانست، اما از سوي ديگر آنان را ناچار به اذعان نقش اثرگذار ايران بر اين روند واداشته است. ماه گذشته جيمز اشتاينبرگ معاون وزير امور خارجه امريكا با اشاره به زورآزمايي سنگين تهران و واشنگتن در تحولات اخير منطقه، بر اين نكته اذعان كرد كه ايران در آستانه جشن گرفتن پيروزي خود در انقلاب‌هاي منطقه است و همزمان نشريه امريكايي نشنال ريويو بر اين نكته تأكيد مي‌كند كه «بهار عربي»‌به معناي فرا رسيدن بهار ايران و آيت‌الله خامنه‌اي است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار