کد خبر: 450422
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۸
به گزارش فارس، شنیده‌ها از برخی منابع خبری حاکی از آن است که پیشنهادی مبنی بر تغییر ترکیب ۷+۸ به ۸+۹ به کمیته داوری جبهه متحد اصولگرایان ارائه شده است تا در صورت تصویب این موضوع، ۲ نفر به کمیته ۱۵ نفره(۷+۸) اضافه شوند.
بر اساس این گزارش، پیشنهاد به این صورت است که یک نفر به کمیته ۸ نفره به عنوان مرضی‌الطرفین و یک نفر نیز به کمیته ۷ نفره داوری جبهه متحد اصولگرایان اضافه شود.
تاکنون خبری مبنی بر تصویب این پیشنهاد توسط کمیته مذکور در دست نیست. عده‌ای از چهره‌های اصولگرا این موضوع را نزدیک به تصویب و عده‌ای دیگر آن را ملغی شده عنوان می‌کنند.
در حال حاضر حسین فدایی، علیرضا زاکانی، محمدرضا باهنر، منوچهر متکی، کاظم جلالی، حجت‌الاسلام خاموشی و ۲ نفر از اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی کمیته ۸ نفره جبهه متحد اصولگرایان را تشکیل می‌دهند.
فدایی و زاکانی نمایندگان اصولگرایان تحول‌خواه، باهنر و متکی نمایندگان جبهه پیروان خط امام و رهبری، کاظم جلالی نماینده لاریجانی و حجت‌الاسلام خاموشی نماینده قالیباف در این کمیته هستند. قرار بود زارعی و لنکرانی نیز به عنوان نمایندگان جبهه پایداری در این کمیته حضور یابند.
همچنین در حال حاضر حبیب‌الله عسگراولادی، غلامعلی حداد عادل، علی‌اکبر ولایتی، حجج الاسلام تقوی و ابوترابی، آیت‌الله کعبی و آیت‌الله حسینی بوشهری اعضای کمیته ۷ نفره داوری جبهه متحد اصولگرایان هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار