کد خبر: 449945
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۶
ستاد بازسازی عتبات عالیات طی بیانیه‌ای به مناسبت هشتم شوال، سالروز تخریب بقیع برای بازسازی قبور این قبرستان اعلام آمادگی کرد.
در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است:

هشتم شوال یاد‌آور سالروز یورش وحشیانه عمال کورباطن وهابی به قبرستان بقیع، مدفن ۴ ستاره درخشان آسمان امامت و ولایت است. در هشتم شوال ۱۳۴۳ هجری قمری یعنی حدود ۹۰ سال پیش وهابیون با تسلط بر مدینه از آنجا که استمرار رابطه شیعیان شیفته اهل بیت از طریق تجمع و عرض ارادت به امامان معصوم را خطری عظیم برای تفکرات دشمنان اسلام به ویژه استعمارگران دین ستیز که در قالب مکتب بی‌پایه و اساس وهابیت به میدان آمده بود می‌دانستند، بر آن شدند تا با حمله به قبرستان بقیع و تخریب صحن و سرای پیشوایان نور و رحمت به زعم باطل خود مانع نفوذ و گسترش اسلام ناب محمدی (ص) که در تعالیم شیعه متجلی بوده شوند. 

لذا با بغض و کینه علاوه بر تخریب و یکسان کردن گنبد‌های قبور امام حسن مجتبی(ع)، امام زین‌العابدین(ع)، امام محمد باقر (ع) و امام جعفر صادق (ع) با خاک آثار منقوش بر روی سنگ‌ قبر‌ها را نیز از بین برده و باعث شدند در طول ۹ دهه، شیعیان جهان هر بار که به زیارت بقیع می‌روند با قلوبی شکسته و چشمانی اشکبار لعن و نفرین خود را نثار حکام ددمنش وهابی کرده و نابودی آنان را آرزو می‌کنند. 

حال که به لطف خدا و بیداری جهان اسلام و سقوط عمال وابسته به استکبار جهانی و شروع شمارش معکوس برای نابودی مابقی رژیم‌های سر سپرده فراهم گردیده، ستاد بازسازی عتبات عالیات که بعد از نابودی دیکتاتور عراق با بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه به زیباترین شکل چشم جهانیان را خیره نمود بی‌صبرانه منتظر است تا با پاک شدن سرزمین وحی از حاکمان وهابی آل سعود؛ به لطف خدا و کمک‌ عاشقان و شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت و با بهره‌گیری از وجود متخصصین و هنرمندان متعهدی که مهمترین انگیزه‌شان باورهای دینی و عشق به اسلام و ارادت قلبی به عترت پیامبر عظیم‌الشان می‌باشد با آمادگی کامل به بازسازی قبور مطهر امامان پرداخته و در کوتاه‌ترین زمان یا بازسازی صحن و سرای ائمه هدی گل لبخند را بر لبان همه علاقمندان به خاندان رسالت بنشاند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار