کد خبر: 449915
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۵
یک مقام عالیرتبه سابق ایرانی فاش کرد : " فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در زمان جنگ قره باغ به جمهوری آذربایجان اعزام شدند و به تعلیم مبارزان و نظامیان این جمهوری پرداختند. اما زمانی که حیدرعلی اف رییس سابق جمهوری آذربایجان دید که فرماندهان سپاه محاسن دارند و نماز به پا می دارند، آنها را از جمهوری آذربایجان بازگرداند."

این مقام عالیرتبه سابق که خواست نامش فاش نشود، در گفت و گو با خبرنگار شبکه جهانی سحر تصریح کرد : " اطلاعات فاش شده توسط آیت الله سید حسن عاملی امام جمعه اردبیل در خصوص کمک های نظامی ایران به جمهوری آذربایجان ، حقایق محرمانه ای بوده که تاکنون رسما اعلام نشده است."

این مقام بلندپایه رسمی افزود : " وقتی حیدرعلی اف دید که آموزش دیدگان در جنگ قره باغ نه تنها تعلیم نظامی دیده اند، بلکه به لحاظ عقیدتی هم تحت تاثیر فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفته اند و مبارزان آذری نیز به نماز خواندن روی آورده اند و محاسن می گذارند، ایرانیان را اخراج کرد."

وی که در زمان جنگ قره باغ در جایگاه مهمی در راس هرم دیپلماسی ایران قرار داشته است، افزود : " بارها حیدرعلی اف به دولت ایران پیغام داد که نانوایی های جمهوری آذربایجان بدون آرد مانده اند و دولت ایران نیز بلافاصله کامیون – کامیون آرد فرستاد و باکو حتی بعدها که با ارمنستان قرارداد آتش بس امضا کرد و با وجود درآمدهای نفتی هیچ گاه بهای آن را پرداخت نکرد." 

این مسئول سابق ایرانی تایید کرد :" آموزش و انتقال مجاهدین افغان تحت امر گلبدین حکمتیار برای کمک به جمهوری آذربایجان در جنگ قره باغ نیز از دیگر کمکهای ایران به این کشور همسایه و برادر بود. " 

وی افزود:" با آنکه جمهوری اسلامی ایران به جمهوری آذربایجان کمک های بی دریغی کرد، حیدرعلی اف که در مذاکرات محرمانه از کمک های ایران قدردانی می کرد، وقتی در مقابل خبرنگاران می گرفت، بطور تعجب آوری با ظرافت و سیاسی کاری های خاص خود، ایران را به کمک به ارمنستان متهم می کرد. اما دولت ایران با رعایت ملاحظات سیاسی آن زمان، کمک های خود به جمهوری آذربایجان را برای مقابله با بحران قره باغ علنی نمی کرد و به سیاسی کاری های حیدرعلی اف نیز واکنش جدی نشان نمی داد. حال آن که اکنون بهتر است برای نادیده گرفتن حقایق توسط باکو چاره اندیشی شود." 

آیت الله سید حسن عاملی امام جمعه اردبیل چندی پیش فاش کرد جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ قره باغ ، کمکهای موثری به رزمندگان جمهوری آذربایجان داشته که حاکمیت و رسانه های این کشور به دلیل وابستگی به غرب و پیروی از مطامع جبهه مقابل ج.ا.ا. ، نه تنها آنها را نادیده می گیرند ، که با طرح اتهامات ناروا به ایران، در هجمه همه جانبه ایادی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران مشارکت و همکاری نیز می کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار