مجری فرانس بیست و چهار در مقدمه این گزارش گفت: پس از انفجار در یکی از نیروگاه های هسته ای ژاپن در فوکوشیما، نگرانی ها با وقوع پس لرزه شدیدی که بار دیگر این نیروگاه هسته ای را به لرزه در آورد تشدید شده است.
کارشناسان معتقدند با زمین لرزه نه ریشتری رخ داده در ژاپن احتمال دارد این کشور به مدت یک سال با پس لرزه های آن دست و پنجه نرم کند.
فیلیپ مسمر خبرنگار مقیم توکیو گفت: دولت ژاپن امروز هشدار داد که احتمال دارد پس لرزه جدیدی با قدرت هفت ریشتر تا سه روز آینده این کشور را بلرزاند.گفته می شود این پس لرزه شدید به احتمال هفتاد درصد رخ خواهد داد.این خبرنگار در این باره که گستردگی فاجعه رخ داده در ژاپن کار امدادرسانان را سخت کرده است گفت: پس لرزه ها نیز بر سختی کار امدادرسانان افزوده است.
زمین لرزه اول، ساختمان ها را ضعیف کرده است و در صورتی که پس لرزه هایی رخ دهد احتمال دارد این ساختمان ها در زمان امدادرسانی فرو بریزند.علاوه بر این دسترسی به مناطقی که در سونامی تخریب شده اند بسیار سخت است و رفت و آمد در این مناطق بسیار پیچیده است و امدادگران به سختی پیشروی می کنند.
ارتش و نیروهای دفاعی نیز به کمک امدادرسانان آمده اند.دولت ژاپن شمار امدادگران را از رقم پنجاه هزار نفر به صد هزار نفر رسانده است.
امروز نیز صدها جسد در یکی از مناطق ساحلی ژاپن پیدا شد.