به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، واتسون بازیگر نقش 'هرمیون گرنجر' بهترین دوست 'هری پاتر' در وب سایتش پیغامی برای طرفدارانش گذاشته مبنی بر اینکه به خاطر بازی در فیلم جدیدش مجبور است برای مدتی دانشگاه 'براون' - محل تحصیلش- را رها کرده و به آکادمی سحر و جادوی 'هاگوارتز' برود.
این بازیگر می گوید: عاشق دانشگاه و درس خواندن هستم اما به خاطر مشغله کاری به درسهایم نمی رسم و می بایست آن را موقتا رها کرده و در آکادمی سحر و جادو ثبت نام کنم.
بازیگر فیلم های 'هری پاتر' افزود: تصمیم گرفتم این فیلم جدید را که اواخر تابستان پخش می شود، تمام کنم و بیشتر روی طرح های بازیگری متمرکز شوم.
'اما واتسون' 21 ساله که در پاریس، فرانسه به دنیا آمده یکی از سه بازیگر اصلی مجموعه فیلم های هری پاتر است.
واتسون در 9 سالگی برای بازی در نقش 'هرمیون گرنجر' انتخاب شد، او از سال 2001 تا 2009 در کنار' دانیل ردکلیف' و' روپرت گرینت' در شش فیلم هری پاتر ایفای نقش کرده است.