رییس شورای یهودیان مقیم لیبی از طرح معمر قذافی در جلب یهودیان و رخنه در پارلمان رژیم صهیونیستی برای تشکیل لابی پرده برداشت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ایتالیایی آدنکورونس،معیرکاهلان،رییس شورای یهودیان مقیم لیبی در سخنانی اعلام داشت که معمر قذافی در سال 2007 در پی تشکیل لابی در کنست اسراییل بوده است.
بر اساس این گزارش،در خلال سال های 2005 تا 2007 دو عضو کنست با سفر به امان،پایتخت اردن با نمایندگان قذافی به دیدار پرداخته و راجع به پیشنهاد مالی رهبر لیبی برای شکل دهی گروه حامی قذافی در پارلمان اسراییل رایزنی نمودند.
این فرد مطلع در ادامه گفت:قذافی بشدت مایل به نفوذ در بدنه کنست بوده و می خواسته به این وسیله در طرح صلح اعراب و اسراییل حضور داشته و با پروژه ایی بنام "ایسراتین" مرتبط با طرح صلح اعراب_فلسطین خود را مطرح نماید.