نماینده مستعفی فراکسیون وفاق در پارلمان بحرین، تظاهرات امروز مردم این کشور را نقطه عطفی در اعتراضات آنان دانست.
"عبدالمجید السبع " روز پنجشنبه در گفتوگو با شبکه خبری العالم تصریح کرد: راهپیمایی امروز جمعه با هماهنگی جمعیتهای ششگانه برای سرنگونی دولت بحرین برگزار خواهد شد و بیش از نصف مردم بحرین در آن شرکت خواهند کرد.
وی هشدار داد: در صورتی که تاخیر دولت بحرین در برآوردن خواستههای معترضان بیشتر از یک هفته به طول انجامد ، گامهای دیگری را که ممکن است باعث وخامت اوضاع شود، برمیداریم.
*منشور سیاسی مخالفان؛ عقب نشینی حاکمان بحرین
نماینده مستعفی فراکسیون وفاق در پارلمان بحرین، ارائه منشور سیاسی مخالفان به ولیعهد این کشور را تاکید بر ضرورت بررسی مطالبات مردم از جمله استعفای دولت دانست و گفت که اولین واکنش شاهزاده سلمان بن حمد آل خلیفه بیانگر عقب نشینی حاکمان بحرین است.
وی تصریح کرد: در این منشور مطالبات گوناگونی از جمله تدوین قانون اساسی جدید با رای مردم و استعفای دولت وجود دارد که درصورت آمادگی رژیم پادشاهی کنونی برای بررسی آنها، در گفتوگو باز خواهد شد.
السبع با بیان اینکه " مردم بحرین در انتظار پاسخ رسمی ولیعهد بحرین به منشور سیاسی ارائه شده به او هستند "، افزود: بر خلاف پاسخ های سابق دولت که معمولا لفظی و فریبکارانه بود، ولیعهد این بار تاکید کرده است که هیچ سقف یا خط قرمزی برای مطالبات مخالفان وجود ندارد.