کد خبر: 440350
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۵
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با تایید ورود محموله حدود 20تنی مواد مخدر از نوع تریاک از سوی یک شرکت خصوصی به کشور، از رسیدگی به این پرونده توسط پلیس خبر داد.
سردار حمیدرضا حسین‌آبادی در گفت‌و گو با ایسنا، درباره شایعه کشف یک محموله حدود 20 تنی مواد مخدر از نوع تریاک در فرودگاه امام (ره) اظهار کرد: در دو هفته اخیر یک شرکت خصوصی محموله‌ حدود 20 تنی مواد مخدر از نوع تریاک را برای تولید و تهیه دارو از کشور هند به ایران وارد کرده بود.
حسین‌آبادی افزود: با توجه به اینکه تاکنون ورود محموله موادمخدر برای تولید دارو به کشور بی‌سابقه بوده و پیش از این برای رفع نیاز دارویی از کشفیات داخلی مواد مخدر استفاده می‌شده است، رسیدگی به این موضوع توسط دادسرای انقلاب به پلیس ماموریت داده شده است.
وی گفت:‌ در حال حاضر این محموله در گمرک فرودگاه امام (ره) است و نمونه‌ای از آن تحویل آزمایشگاه شده‌ است و مرجع ‌قضایی در رابطه با این موضوع تصمیم‌گیری خواهد کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار