کد خبر: 437752
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۷
خبرگزاری فرانسه در گزارشی از کفر المسیله زادگاه حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر به قلم سمیر العطرش نوشت: هنگامی که حسنی مبارک افسر نظامی جوان گوشه گیر برای خاکسپاری مادرش به زادگاهش در دلتای نیل برگشت، به قدری منفور بود که مردم محلی گفتند باید جای دیگری برای دفن جسد مادرش پیدا کند. صبری نبوی مدیر مدرسه ای در کفر المسیله می گوید quotation mark مردم به مبارک گفتند، تو چیزی اینجا نداری.

شاید این داستان ساختگی باشد که به فراخور تحولات اخیر مصر سرزبانها افتاده است ولی ساکنان کفر المسیله می گویند آنها مثل همه از سرنگونی مبارک خوشحالند. کفر المسیله روستایی که مبارک هر روز صبح از آنجا به مدرسه ای در چند کیلومتر آنطرف تر می رفت، حالا به یکی از محلات بزرگ شهر شبین الکوم تبدیل شده است. ساکنان کفر المسیله می گویند مظالم آنها، مذهبی نیست. محمد الشربانی معلم مدرسه ای ابتدایی در این شهر می گوید این روستا تکه ای از خاک مصر است.
همه مصری ها خواهان آزادی هستند. همه ظلم واحدی را تحمل کرده اند.ساکنان کفر المسیله هم فقط به آزادی فکر می کنند.

مبارک متولد هزار و نهصد و بیست و هشت میلادی، کفر المسیله را به مقصد دانشکده نظامی ترک و بعد از مدتی فرمانده نیروی هوایی و سرانجام رئیس جمهور شد. مردم کفر المسیله از آن گله دارند که او هرگز و حتی یکبار هم به زادگاهش برنگشت.

شربانی می گوید :او هیچ قرابتی با این روستا نداشت.

آخرین باری که مبارک پس از رسیدن به قدرت به دیدن این روستا آمد، سال دو هزار و پنج میلادی بود.

مبارک آن سال، در شبین الکوم اعلام کرد برای یکدوره دیگر زمام امور مصر را در دست خواهد داشت.

او از مدرسه قدیمی خود دیدن کرد ولی به کفر المسیله سر نزد. ساکنان این محله می گویند، مبارک همانند یک تابلوی نقاشی خشک و بی احساس و باابهت بود.

نبوی می گوید : مبارک همیشه با زندگی مانند یک خلبان برخورد می کرد؛ گویی در آسمانها بود که از مردم زیردستش فاصله گرفته بود.

اگر او آنقدر از مردم دور نمی شد، هرگز دچار چنین سرنوشتی نمی شد.

در مورد وفاداری به زادگاهش، مبارک با انور سادات کاملا فرق داشت.

زیرا سادات در زادگاهش ویلایی ساخته بود و مرتبا از آنجا دیدن می کرد. برخی می گویند مبارک برخلاف جمال عبدالناصر و انور سادات، مدیری بی روح بود. ولی مصطفی الفکری سناتوری که زمانی از همکاران نزدیک مبارک بود می گوید :مبارک دوست نداشت چاپلوسی بکند.

او از فساد متنفر بود و من فکر می کنم فساد با نسل جدیدی ظاهر شد که در ده سال گذشته به روی کار آمد.

عماد صالح دکتر داروساز که کمی دورتر از مدرسه قدیمی حسنی مبارک، داروخانه دارد می گوید : او برای بچه های محله خود کاری نکرد.

تنها کار او این بود که بی شرمانه خانواده و بستگانش را ثروتمند کند.

در حالی که می توانست کمی هم به فکر همسایه های قدیمی خانواده خود باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار