کد خبر: 436262
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۷
رویترز از معرفی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تا چند ساعت آینده خبر داد.

به گزارش «تابناک»، این خبرگزاری ، تغییر مهره ها در شرایط کنونی جهان عرب را حائز اهمیت دانسته می نویسد : اگرچه قرار بود ژنرال "یواف گالانت " به عنوان جانشین اشکنازی معرفی شود اما او به دلیل پرونده های سنگین تخلف مالی موفق به رسیدن به این سمت نشد و نخست وزیر ژنرال "یائیر ناویه " را به ستاد ارتش اسرائیل معرفی کرد.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی جابجایی رئیس ستاد ارتش اسرائیل را "ضرورت منطقه ای " خواند و در بیانیه ای اعلام کرد : دوران مدیریت های سنتی ارتش به پایان رسیده و هم اکنون باید مدیریت های تکنیکی و نرم افرازی را بر نیروهای مسلح حاکم کرد.

پیش از این نیز اعلام شده طرح صهیونیستی اجرای دوران ناپیوسته خدمت در ارتش اسرائیل از سال 2011 آغاز خواهد شد تا بر این اساس تمامی جوانان 16 تا 47 سال هرسال به مدت 2.5 ماه در اختیار ارتش خواهند بود و به خدمت به آرمان اسرائیل خواهند پرداخت و گویا ماموریت رئیس جدید ستاد ارتش اسرائیل اجرای این طرح صهیونیستی است.

روزنامه "یدیعیوت آحارنوت " نیز نوشت : باراک وزیر جنگ اسرائیل به شدت از اشکینازی عصبانی بود زیرا او گفته بود اگر آمریکا اجازه ندهد اسرائیل هیچ اختیاری در حمله به ایران هسته ای نخواهد داشت و بر این اساس نخست وزیر را مجاب کرد که اشکنیازی رااز کار برکنار کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار