کد خبر: 434374
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۶
به منظور کاهش فشارهای بین‌المللی؛



به گزارش فارس، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» به نقل از یک منبع بلندپایه در وزارت خارجه این رژیم نوشت: «اویگدور لیبرمن» که احتمال می‌دهد دولت مستقل فلسطین در ماه سپتامبر سال جاری در سطح بین‌المللی به رسمیت شناخته شود، نقشه دولت فلسطین با مرزهای موقت را آماده کرده است.
به نوشته این روزنامه، لیبرمن معتقد است که اسرائیل باید به منظور کاهش فشارهای بین‌المللی بر این رژیم، یک اقدام سیاسی انجام دهد.
به گفته این منبع این نقشه با توجه به وضعیت موجود همراه با برخی اصلاحات جزئی ترسیم شده است.
اخیرا تعدادی از کشورها از جمله برزیل، آرژانتین، بولیوی و اکوادر اعلام کردند که دولت مستقل فلسطینی در مرزهای سال 1967 را به‌رسمیت می‌شناسند.
به دنبال شکست مذاکرات سازش تشکیلات خودگردان اعلام کرده است که به منظور محکومیت شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی و به‌رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطین طرحی را به شورای امنیت ارائه خواهد کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار