کد خبر: 434098
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۱
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، ابوالفضل ظهره‌وند معاون رسانه‌ای دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران اعلام کرد که طرف ایرانی درخواست برگزاری یک نشست دو جانبه با آمریکا در حین برگزاری گفت‌‌وگوهای استانبول را رد کرده است.

ظهره‌وند با بیان اینکه که این تقاضا توسط خانم اشتون مطرح شده است گفت: اگر درخواست گفت‌وگوی دوجانبه درباره نشست استانبول نباشد نیازی به برگزاری چنین گفت‌وگوهایی وجود ندارد.

"فیلیپ کرولی " سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پس از برگزاری گفت‌وگوهای روز گذشته میان ایران و نمایندگان گروه ۱+۵ در استانبول اعلام کرد: ما خواستار تعامل با ایران هستیم، اما کاملا واقع‌بینانه عمل می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما کاملا آماده هستیم تا با ایران دیداری را برگزار کنیم، اما اینکه چنین اتفاقی در روند این مذاکرات می‌افتد یا خیر باید منتظر بمانیم و شاهد نتیجه باشیم.

فیلیپ کرولی تاکید کرد: ما مایلیم تا با ایران وارد تعامل شویم و حضور ما در استانبول نیز نشان‌دهنده همین تمایل است.

منابع دیپلماتیک مرتبط با گفت‌وگوهای ایران و ۱+۵ در استانبول اعلام کرده اند که "کاترین اشتون " رئیس سیاست خارجه آمریکا روز گذشته به "سعید جلیلی " دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پیشنهاد کرد تا با "ویلیام برنز " معاون وزیر امورخارجه آمریکا در امور سیاسی که در رأس هیئت آمریکایی در نشست استانبول شرکت می‌کند، نشست دوجانبه‌ای را برگزار کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار