کد خبر: 429490
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۵
وزیرفرهنگ و ارشاد:
سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تأثیر طرح هدفمند شدن یارانه‌ها در حوزه کتاب گفت: در این حوزه از مدت‌ها پیش طرح هدفمند شدن یارانه‌ها آغاز شده و این طرح تأثیری در بهای کتاب نخواهد داشت.
حسینی درباره چگونگی این طرح به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: هدفمند شدن یارانه‌ها از مدت‌ها قبل در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شده و سال‌هاست که دیگر کاغذ به شکل یارانه‌ای ‌و مستقیم در اختیار ناشران و مطبوعات قرار نمی‌گیرد.
وی ادامه داد: بنا نیست با آغاز طرح تحول اقتصادی و هدفمند شدن یارانه‌ها، درحوزه فرهنگی و همچنین حوزه کتاب کاهش یارانه‌ها را شاهد باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در حوزه کتاب و مطبوعات نیز در صورتی که هدفمند کردن یارانه‌ها در برخی بخش‌ها باعث افزایش قیمت کالاها شود، این مسئله را ‌در هیئت دولت دنبال می‌کنیم و دولت نیز آمادگی جبران را خواهد داشت.
به گفته وی افزایش قیمت بیشتر مربوط به بحث انرژی و موارد خاص دیگر است و حوزه کتاب شاهد تغییر در قیمت خود به شکلی ناگهانی نخواهد بود.
حسینی همچنین در جمع خبرنگاران گفت: انتظار داریم تا جوایز ادبی مثل جایزه کتاب سال، کتاب فصل، جلال ‌آل احمد و پروین اعتصامی عاملی برای غنای هر چه بیشتر کتاب‌ها شوند و بیش از پیش، شاهد رقابتی سالم در تولید و انتخاب کتاب‌ها باشیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار