کد خبر: 428746
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۷
رئیس جمهور کشورمان لحظاتی پیش به منظور شرکت در اجلاس سران اکو، تهران را به مقصد استانبول ترک کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به ترکیه، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان لحظاتی پیش برای شرکت در اجلاس اکو در رأس هیئتی بلندپایه با بدرقه رسمی علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل و محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور، عازم ترکیه شد.

اسفندیار رحیم‌مشایی رئیس دفتر رئیس‌ جمهور، سیدمجتبی ثمره هاشمی دستیار ارشد رئیس‌ جمهور و مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، احمدی‌نژاد را در این سفر دوروزه همراهی می‌کنند.

به گزارش فارس، کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان و قزاقستان عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو هستند.

ارتقای شرایط برای توسعه اقتصادی پایدار و افزایش سطح زندگی و رفاه مردم، گسترش تجارت درون منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و حذف موانع تجاری، تلاش در جهت ادغام تجارت کشورهای منطقه با تجارت جهانی و ارتقا همکاری‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، فنی و علمی، توسعه زیربناهای حمل و نقل و ارتباطات، توسعه همگرایی بخش دولتی و خصوصی با تاکید بر آزادسازی اقتصادی و تدوین برنامه مشترک جهت توسعه منابع انسانی و بهره‌برداری از منابع طبیعی از جمله اهداف مهم سازمان همکاری‌های منطقه‌ای اکو است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار