کد خبر: 428374
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۱
رئیس اورژانس کشور اعلام کرد: زلزله و پس لرزه های دیشب استان کرمان تاکنون 5 کشته و 30 مجروح داشته است. 5 نفر از مجروحان به بیمارستان منتقل شدند و 25 مصدوم دیگر به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
به گزارش فارس، غلامرضا معصومی ا‌فزود: بر اساس آخرین آمار موجود از زلزله دیشب استان کرمان که مرکز آن در 28 کیلومتری حسین آباد در جنوب استان کرمان بود و بعد از پس لرزه‌های این حادثه که عمدتاً در روستای قنبرآباد این استان بود تاکنون 5 نفر کشته شده‌اند.
وی ادامه داد: از بین 5 کشته این حادثه 3 نفر از یک خانواده بودند و از بین مجروحان این حادثه 5 نفر به بیمارستان منتقل شدند که زیاد بد حال نیستند، 25 مجروح دیگر این حادثه نیز در محل به صورت سرپایی درمان شدند.
رئیس اورژانس کشور گفت: از نظر اورژانس کشور وضعیت در منطقه زلزله زده هنوز زرد است و هنوز مأموران اورژانس کشور در حالت آماده باش هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار