کد خبر: 427204
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۱
تبلیغات سوء و فضاسازی‌های کاذب گاها موجب اتفاقاتی مثل عاشورای سال قبل می‌شود که باید مانع از تکرار آن شد.مریم بهروزی، دبیرکل جامعه زینب در گفت‌وگو با ندای انقلاب، تبلیغات و شعارهای واهی که پیش از انتخابات ریاست جمهوری از سوی برخی کاندیداها مطرح شده بود را عاملی دانست که باعث شد عده‌ای از مردم ناخودآگاه از آن‌ها حمایت کنند.
وی افزود: این رفتارها باعث شد عده از مردم ناآگاه ابزاری در دست فتنه‌گران باشند که البته با هدایت‌های مقام معظم رهبری و کسب بصیرت، در9 دی‌ماه اشتباه خود را جبران کردند.
بهروزی یادآور شد: این رفتارهای فریبکارانه به حدی ادامه یافت که باعث حادثه ناگوار روز عاشورا و جسارت به امام حسین(ع) و رهبر معظم انقلاب شد که به لطف خدا با حماسه روز 9 دی این توطئه خنثی شد و از بقیه اتفاقات تلخ جلوگیری شد. هرچند بعد از این حادثه شاید عده‌ای به مثابه توابین بعد از شهادت امام حسین(ع) توبه کردند، ولی دیر شده بود.
به گفته دبیرکل جامعه زینب اگر رهبری داهیانه مقام معظم رهبری در آن شرایط حساس نبود، کشور با خسارات جبران‌ناپذیری مواجه می‌شد.
بهروزی اضافه کرد: در مجموع باید تأکید کرد تبلیغات سوء و فضاسازی‌های کاذب گاها موجب اتفاقاتی مثل عاشورای سال قبل می‌شود که باید مانع از تکرار آن شد.
وی درباره رفتار سران فتنه بعداز حادثه عاشورا، اظهار کرد: با وجود دعوت مقام معظم رهبری و تأکید‌های ایشان، انتظار می‌رفت که این افراد به این دعوت لبیک بگویند ولی این کار را نکردند و هنوز به رفتارهای خود ادامه می‌دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار