کد خبر: 427134
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۵
از زمان پیدایش اقلیم کردستان، سرویس های اطلاعاتی استعمارگران به نوعی این اقلیم را تبدیل به حیات خلوتی برای اعمال فتنه جویانه خود علیه ایران نموده اند.
به گزارش « جوان آنلاین» بنا بر اخبار واصله طی چند روز گذشته یک تیم عملیاتی سرویس MI6 انگلستان به استعداد 4 نفر با حضور در مقر گروهک ملحد کومله « شاخه زحمتکشان» در اقلیم کردستان در شهر سلیمانیه حضور پیدا کرده اند.
شنیده ها حاکی است این گروه جهت تبادل اطلاعات و برنامه ریزی برای برای انجام اقدامات ضد امنیت در نواحی کرد نشین ایران در این جلسه حاضر شده اند.
این گزارش می افزاید از طرف این تیم عملیاتی مبالغ قابل توجهی کمک مالی نیز در اختیار این گروهک محارب قرار گرفته است.
حمایت مالی و نظامی کشورهای معاند نظام از گروهک های ضدانقلاب برای انجام اقدامات ضدامنیتی و خرابکارانه در داخل کشور در راستای اهداف موردنظر مسبوق به سابقه می باشد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار