
به گزارش خبرنگار «جوان» چندی پیش دختر 18 سالهای با مراجعه به دادسرای جنایی پرده از یک جنایت هولناک برداشت. این دختر در حالی که به شدت میگریست، گفت که از سوی چهار پسر جوان به شدت مورد آزار قرار گرفته است.
دختر جوان گفت: هنگام رفتن به مدرسه از سوی سرنشین یک خودرو با چاقو تهدید شدم. او مرا به زور سوار بر ماشینش کرد و در اطراف تهرانپارس مرا آزار داد. مرد شیطانصفت سپس مرا به خانه یکی از دوستانش در شرق تهران کشاند و در آنجا به همراه سه مرد جوان دیگر به مدت چند روز مرا آزار داده و در خیابانهای اطراف رها کردند.
با شکایت دختر جوان، تیم زبدهای از کارآگاهان اداره 16 پلیس آگاهی تحقیقات ویژه پلیسی را دنبال کردند. با اطلاعاتی که دختر جوان در اختیار کارآگاهان قرار داده بود، خانهای که در آن جنایت اتفاق افتاده بود، شناسایی شد، اما کارآگاهان دریافتند خانه متعلق به یکی از اعضای باند است که به تازگی دستگیر و در کانون اصلاح و تربیت بازداشت است. در ادامه متهم به دادسرای جنایی انتقال یافت. زمانی که متهم با دختر 18 ساله مواجه شد، اعتراف کرد که به همراه دوستانش در ماجرا حضور داشته است. دو شیطانصفت دیگر در جریان تحقیقات پلیسی در مخفیگاههایشان دستگیر شدند، اما عامل اصلی جنایت- محمد- معروف به بهمن همچنان متواری بود. براساس اوراق پرونده بهمن در پارکهای تهرانپارس تردد میکرد و زمانی که دریافت راه فراری ندارد خود را به مأموران پلیس تسلیم کرد.
در سابقه چهار شیطانصفت، سرقت، زورگیری و تجاوز دیده میشود. تحقیقات بیشتر درباره پرونده از سوی کارآگاهان اداره 16 پلیس آگاهی در دست بررسی است.