کد خبر: 426584
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۶
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس‌تی‌وی، برخلاف هیاهوی تبلیغاتی رسانه‌های غربی مبنی براینکه سکینه محمدی‌آشتیانی بعد از اعتراف به قتل، آزاد شده است، گروهی از تولید‌کنندگان شبکه پرس‌تی‌وی با هماهنگی مقامات قضایی ایران به خانه وی رفتند.
تولیدکنندگان شبکه پرس‌تی‌وی با آشتیانی در خانه‌اش همراه شدند تا بازگفته‌های وی را درباره صحنه جنایت و جزئیات قتل به تصویر بکشند.
برنامه‌سازان شبکه پرس‌تی‌وی ایران با افراد مختلف که به نوعی با این پرونده مرتبط بوده‌اند، گفت‌وگو کرده است و قصد دارد در برنامه «ایران تودی» به شرح موضوعات اصلی و حاشیه‌ای بازگفته‌های قتل بپردازد.
سجاد اصغرزاده، پسر سکینه محمدی آشتیانی و وکیلش هوتن کیان از جمله افرادی هستند که با تولیدکنندگان پرس‌تی‌وی در برنامه «ایران تودی» همراه خواهند بود.
روز پنج‌شنبه (18 آذر) برخی از رسانه‌های غربی مدعی شدند که سکینه محمدی آشتیانی از زندان آزاد شده است.
برنامه «ایران تودی» پرس تی‌وی با موضوع پرونده آشتیانی قرار است ساعت 20 و 35 دقیقه به وقت گرینویچ روز جمعه، دهم دسامبر 2010 میلادی (19 آذر) پخش شود.
این برنامه همچنین روز شنبه، یازدهم دسامبر (20 آذر) ساعت 1 و 35 دقیقه، 6 و 35 دقیقه و 14 و 35 دقیقه به وقت گرینویچ در چند نوبت مجدداً پخش می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار