
عضو هیئت رئیسه مجلس بحث انرژی هستهای ایران موضوعی تمام شده دانست و گفت که در مذاکرات ایران با 1+5 پیچیدگیهای دیپلماسی سیاسی و واقعیتهای جهانی باید مدیریت شود.
به گزارش فارس، جهانبخش محبینیا نماینده میادوآب و عضو هیئت رئیسه مجلس درباره مذاکره ایران با 1+5 اظهار داشت: تأکید بر منافع ایران، درک ظرافتها و پیچیدگیهای دیپلماسی سیاسی و بیان واقعیتهای جهانی در این نشست باید مدیریت شود.
وی با بیان اینکه بحث انرژی هستهای ایران موضوعی تمام شده است، گفت که آمریکاییها صحنهگردان و مدیران پشت پرده این نشست از طرف غربیها هستند و میخواهند اعمال مدیریت کنند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: موضوع اصلی این است که آمریکاییها درک نادرستی از شرایط منطقه و بخصوص خاورمیانه ندارند لذا آنها هیچ دوست مطمئنی در خاورمیانه ندارند.
محبینیا یادآور شد: گرایشات مردمی به نفع کشورهای مستقل و به ضرر آمریکا در حال شکلگیری و نتیجه بخشی است.
نماینده میاندوآب در مجلس تصریح کرد که شتاب دیپلماسی آمریکا در خاورمیانه باید مدیریت شود و مادامی که این حقانیت وارد حوزه مدیریت آمریکا نشود، آنها بازنده هر نوع اقدام دیپلماتیک جهانی در بحثهای هستهای و اشغال دنیا هستند.