کد خبر: 425558
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۰
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر 1+5 و غرب اشتباهات گذشته را دوباره در مذاکرات پیش رو تکرار کند، باز هم همان عدم حصول به نتیجه پیش خواهد آمد، لذا توصیه می‌کنم که آمریکا و غرب رویکرد خود را تغییر داده و واقعیت‌ها را بپذیرند.
به گزارش فارس، علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای کشورمان با کشورهای عضو گروه 1 + 5، گفت: اگر غرب و 1+5 همانند گذشته کارشکنی کرده و خواسته‌های نامشروعی در رابطه با حقوق هسته‌ای ایران داشته باشند، راه به جایی نخواهند برد.

وی با بیان اینکه در مذاکرات گذشته نیز جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود را ادامه داده است، افزود: در همه مذاکرات گذشته آمریکا و متحدان غربی آنها بودند، چرا که این کشورها دنبال این بودند که از ادامه فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران جلوگیری کنند اما موفق نشدند. ولی در مقابل ایران به دنبال فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای بود که در این امر هم موفق شد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: پس از اینکه کشورمان به مرحله غنی سازی اورانیوم وارد شد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز همان زمان فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان را صلح‌آمیز اعلام و آن را تایید کرد، ایران هیچ تخلفی از مقررات آژانس نداشته است.

بروجردی ادامه داد: در عین حال آمریکایی‌ها و همپیمانانش به دنبال توقف فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ما بودند و در این زمینه تلاش‌های بسیاری به خصوص با صدور قطعنامه صورت دادند، ولی آنها هرگز به نتیجه‌ مدنظر خود نرسیدند.

وی خاطرنشان کرد: اگر 1+5 و غرب اشتباهات گذشته را دوباره در مذاکرات پیش رو تکرار کند، باز هم همان عدم حصول به نتیجه پیش خواهد آمد، لذا توصیه می‌کنم که آمریکا و غرب رویکرد خود را تغییر داده و واقعیت‌ها را بپذیرند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه آمریکا و غرب باید سیاست تقابل را به تعامل تغییر دهند، ‌گفت: نخستین شرط ایران برای انجام مذاکرات این بود که آنها برای به نتیجه رسیدن و نه برای تقابل و دشمنی کردن باید در دور جدید مذاکرات حضور بیابند.

"این شرایط در واقع همان شرایطی بود که به طرف غربی اعلام و آنها نیز با توجه به این شرایط آغاز دور جدید مذاکرات را پذیرفتند ".

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار