کد خبر: 425080
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۷
حسینی- تهران: از مجلس انتظار می‌رود در تصویب قوانین كه در رابطه با كاهش آلودگی هوا تأثیرگذاری است وارد عمل شوند و نظارت بر عملكرد مؤسسه استاندارد و تولید خودروها را جدی‌تر بگیرند تا امكان فرار از قوانین موجود زیست‌محیطی وجود نداشته باشد.میرخانی- مشهد: اگر مردم به دولت و دولت به مردم تكیه بیشتری داشته باشند می‌توان با هدفمند كردن یارانه‌ها زیرساخت‌های جامعه را فراهم كرد تا مشكلی پیش نیاید. با این حال نباید فراموش كرد كه حل مشكلات ضروری مردم در اولویت است.
مهرانی- شیراز: جوانان فراموش نكنند كه با توكل به خدا مشكلات پیش‌روی آنان به بهترین شكل ممكن مرتفع خواهد شد. با انتظارات معقول زندگی توأم با آرامش و آسایش خواهیم داشت.جهانی- تهران: چند شب پیش برای معاینه فنی خودروام به مركز معاینه فنی نیایش مراجعه كردم هرچند ساعت نیمه شب بود ولی مسئولان و كارشناس این مركز با روی باز با رانندگان برخورد می‌كردند.
محسنی‌تبار- شرق تهران: پل عابر پیاده سه راه شكوفه با توجه به حجم تردد در این محدوده به دلیل وجود فروشگاه خرید نیازمند مكانیزه شدن است.
یك بیمه شده تأمین اجتماعی: برای دریافت سوابق بیمه‌ام به شعبه 19 تأمین اجتماعی مراجعه كردم تا از كم و كیف واریز بیمه در سال‌های قبلی باخبر شوم ولی مسئولان این حوزه دائماً از این اتاق به اتاق دیگر مرا پاس دادند. مگر دانستن اینكه كارفرما چه میزان حق بیمه در این سال‌ها واریز كرده است حق بیمه شده نیست پس چرا اینگونه با ارباب رجوع برخورد می‌كنند؟
جمعی از دانشجویان رشته فیزیك هسته‌ای
رشته فیزیك اتمی (هسته‌ای) در ایران با تلاش دانشمندان ایرانی در حال بومی شدن كامل است، پس دشمنان بدانند كه با ترور و ایجاد رعب و وحشت نمی‌توانند از عزم ملت برای دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بكاهند و این اقدامات كوركورانه بر عزم غیور‌مردان این سرزمین خواهد افزود.
یك مغازه‌دار در خیابان ولیعصر
با آنكه معابر و جوی‌های آب خیابان ولیعصر(عج) مرمت و بازسازی شده است، باز هم موش‌ها در این مكان جولان می‌دهند كمی هم به نظافت جوی‌های آب این خیابان توجه صورت گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار