کد خبر: 425058
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۸
روزنامه ارگان رسمی اتحادیه‌ میهنی کردستان عراق در اقدامی سخیف، کاریکاتوری موهن ازپیامبر اسلام(ص) را که‌ پیش از این در روزنامه‌های دانمارکی چاپ شده‌ بود مجدداً چاپ کرد.
روزنامه‌ «چاودیر» که‌ «ملا بختیار» عضو دفتر سیاسی اتحادیه‌ میهنی کردستان عراق سردبیر آن است، در یکی از شماره‌های اخیر خود ضمن چاپ کاریکاتوری موهن از پیامبر اسلام(ص) که چندی پیش روزنامه‌های دانمارکی آن را منتشر کرده‌ بودند با درج مطلبی به‌ اعتقادات مسلمانان توهین کرده‌ و معراج پیامبر گرامی اسلام به‌ آسمان را خرافات اسلامی خوانده‌ است.
چند ماه‌ پیش از این نیز هفته‌نامه‌ «خلک» که‌ سردبیری آن بر عهده‌ یکی از مسئولان کنونی روزنامه‌ چاودیر است در اقدامی بی‌سابقه و توهین آمیز، کتاب «آیات شیطانی» سلمان رشدی، نویسنده مرتد و هندی الاصل مقیم انگلستان را به زبان کردی ترجمه و منتشر کرده بود.
افزایش تحرکات ضد اسلامی در منطقه‌ کردستان عراق در حالی صورت می‌گیرد که‌ پیش از این گزارش‌هایی از نفوذ سازمان‌های اطلاعاتی موساد و سیا و همچنین فعالیت آزادانه گروه‌های تبشیری آیین مسیحیت در شمال عراق توسط رسانه‌های داخلی و منطقه منتشر شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار