کد خبر: 424372
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۹
یکی از فرماندهان نیروی دریایی ارتش با مثبت ارزیابی کردن همکاری‌ و تعامل میان این نیرو و نیروی دریایی سپاه، به تشریح تبادل اطلاعاتی میان این دو نیرو در دریای عمان و خلیج فارس پرداخت.
به گزارش فارس، دریادار امیر رستگاری ار فرماندهان نیروی دریایی ارتش طی گفت‌وگویی که به مناسبت 7 آذر روز نیروی دریایی انجام شد، با اشاره به توان مناسب متخصصان این نیرو در تعمیر، تولید و نگهداری تجهیزات و همچنین ساخت قطعات مهم اظهار داشت: امروز با تلاش‌های صورت گرفته بسیاری از واحدهای پشتیبانی نیروی دریایی به واحدهای رزمی تبدیل و سامانه‌های موشکی سطح به سطح و تجهیزات دیگر بر روی آنها نصب شده است.
وی همچنین با اشاره به توان قطعه‌سازی متخصصان نیروی دریایی و صنایع دفاعی کشور، گفت: به دلیل آنکه ما با شروع جنگ تحمیلی در تحریم شدید قرار گرفتیم و از آنجا که نیروی دریایی یک نیروی تجهیزات محور است، به سرعت و بنا بر ضرورت، وارد قطعه‌سازی شدیم و امروز به یاری خدا بخش اعظم نیازمندی‌ها را در زمینه قطعات حساس، خودمان در داخل تامین می‌کنیم.

آموزش نیروها بر روی شبیه‌سازها و در فضای نبرد واقعی صورت می‌گیرد

امیر رستگاری همچنین به موضوع آموزش در نیروی دریایی اشاره کرد و افزود: برای آموزش بیشتر و بهتر نیروها به ساخت شبیه‌سازها روی آوردیم که یکی از مهمترین دستاوردهای ما در این زمینه، ساخت شبیه‌ساز زیرسطحی بود.
وی ادامه داد: زیرسطحی‌ها جزو پیچیده‌ترین و حساس‌ترین تجهیزاتی هستند که گاهی اولین اشتباه در استفاده از آنها می‌تواند موجب غرق شدن زیردریایی شود به همین دلیل کارکنان نیروی دریایی باید از یک اعتمادبه نفس و آگاهی خاص برخوردار باشند به طوری که چشم بسته نیز بتوانند فعالیت‌های خود را انجام دهند.
رستگاری با بیان اینکه به‌الطبع این آموزش‌ها نمی‌تواند بر روی تجهیزات واقعی انجام شود، خاطرنشان کرد: به همین خاطر لزوم ساخت این شبیه‌سازها در دستور کار قرار گرفت و امروز نیروهای ما آموزش خود را بر روی این شبیه‌سازها و در شرایط نبرد واقعی فرا می‌گیرند.
وی گفت:‌ البته این موضوع یعنی ساخت شبیه‌سازها برای آموزش، در زمینه‌های دیگر مانند شناورهای سطحی و دیگر سامانه‌ها از سامانه‌های ساده تیراندازی تا تجهیزات پیچیده زیرسطحی صورت گرفته و این شیبه‌سازها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تمام اطلاعات یگان‌های دریایی کشورها در آب‌های آزاد را از آنها می‌پرسیم

امیر رستگاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص نحوه تعامل یگان‌های دریایی کشورهای مختلف در آب‌های بین‌المللی نیز گفت: دریا مانند جاده‌ای است که نه نیاز به ساختن دارد و نگهداری و همه یگان‌های کشورهای دنیا می‌توانند درون آب‌های آزاد و بین‌المللی تردد داشته باشند.
وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان دریانوردی بین‌المللی، قوانینی در خصوص نحوه تعامل یگان‌های دریایی با یکدیگر وضع کرده که همه کشورها موظف به رعایت آن هستند.
رستگاری تصریح کرد: در حقیقت وقتی دو یگان دریایی به یکدیگر می‌رسند در ابتدا هرکدام، دیگری را به صورت یک نقطه بر روی صفحه رادار می‌بینند و به محض آنکه این یگانها به یکدیگر نزدیک می‌شوند اگر نظامی باشند، هر شناور، دیگری را مورد خطاب قرار داده و ملیت، مأموریت، مبدأ، مقصد، مسیر و سرعت یگان دیگر را می‌پرسد و نیروی دریایی ما نیز در آب‌های بین‌المللی با یگان هر کشوری که رو به رو شود، این کار را انجام می‌دهد.

نحوه تعامل اطلاعاتی یگان‌های دریایی سپاه و ارتش

وی در بخش دیگر از صحبت‌های خود در خصوص نحوه تعامل و همکاری میان نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه، با بیان اینکه ما چه در زمینه آموزش و چه عملیاتی، همکاری‌های مشترکی با نیروی دریایی سپاه داریم، گفت: در گشت شناسایی، نیروی دریایی ارتش از دریای عمان و منطقه چابهار تا شمال خلیج فارس، تمام یگان‌های ورودی کشورهای دیگر را رصد می‌کند و این تبادل اطلاعات به صورت لحظه‌ای صورت می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: اطلاعات مربوط به ورود یگان‌های کشورهای دیگر از دریای عمان به خلیج فارس توسط نیروی دریایی ارتش رصد شده و به محض اینکه این یگان‌ها وارد خلیج فارس شوند، اطلاعات آنها را در اختیار نیروی دریایی سپاه قرار می‌دهیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار