
فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال تیم فوتبال سپاهان را به عنوان بهترین تیم ایرانی و هشتمین تیم برتر آسیا در دهه اول قرن بیست و یکم انتخاب کرده است.
به گزارش ایلنا، محمد رضا ساکت مدیرعامل این باشگاه در گفت وگو با سایت باشگاه از خوشحالی اش در این مورد گفته است.
آقای ساکت ! نظرتان در مورد انتخاب سپاهان به عنوان برترین تیم ایرانی در دهه گذشته از سوی فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال چیست ؟
به هر حال افتخارات سپاهان در ده سال گذشته این مسئله را ثابت نموده بود اما اعلام فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال جهان اعتبار و رسمیت این موضوع را کاملا هویدا کرد و خوشحالم که فولاد مبارکه سپاهان به چنین جایگاهی دست پیدا نموده ، ولی این عناوین برای ما کافی نیست و به تلاش بیشتر نیاز داریم.
تلاش بیشتر برای رسیدن به چه اهدافی ؟
همانطور که در بیانیه باشگاه هم اعلام شده عهد و قول و قرار ما با هواداران مان کسب افتخار فراتر از ایران است . این عناوین نباید سپاهانی ها را راضی کند. در اعلام بعدی فدراسیون جهانی آمار و تاریخ فوتبال برای دهه دوم قرن بیست و یک آنقدر باید تلاش کنیم و کلکسیون افتخارات مان را به ویژه در حوزه بین المللی پر رنگ تر کنیم تا فرای ایران به بام آسیا نزدیک و نزدیک تر شویم.ضمن اینکه لازم می دانم از همه کسانی که در این سال ها ما را همراهی نمودند تا در نهایت موفق به کسب این عنوان شویم سپاسگزاری کنم . بدون این یاری ها کسب این افتخار غیر ممکن بود.
تیم ملی امید ایران در رقابت های گوانگجو چهارم شد. نظرتان در این باره چیست ؟
خیلی متاسف شدم . بسیار امیدوار بودم که این تیم با مربی و بازیکنان توانمندی که در اختیار دارد طلای این رقابت ها از آن خود نماید. خیلی حیف شد. ما سه بازیکن تیم بزرگسالانمان را در اختیار تیم امید قرار داده بودیم و خوشحالم که همه گونه همکاری را با وجود اینکه بسیار متضرر شدیم و بازی هایمان تعطیل شد با آقای پیروانی انجام دادیم ولی متاسفانه با شکست در نیمه نهایی همه چیز خراب شد.اما به هر حال به همه دست اندرکاران این تیم خسته نباشید می گویم . سید مهدی رحمتی ، سید جلال حسینی و احسان حاج صفی از تیم بزرگسالان سپاهان و رضا طلبه و علی مرزبان هم از تیم دوم مان در تیم ملی امید حضور داشتند که به آنها هم خسته نباشید می گویم و اعلام می کنم برای این تیم در رقابت های مقدماتی المپیک سخت نگرانم.
بعد از مدت ها سپاهان در این هفته در ورزشگاه آزادی به مصاف پر سپولیس می رود.
ما در شرایط خاصی این دیدار را برگزار می کنیم . محسن بنگر و امید ابراهیمی از تیم ما سه اخطاره هستند و ملی پوشانمان هم از گوانگجو جدیدا به ما ملحق شده اند . ولی سپاهان ، سپاهان است و این مشکلات نمی تواند ما را متوقف کند. اطمینان دارم مصاف امیر قلعه نویی و علی دایی در ورزشگاه آزادی یک مسابقه دیدنی و جذاب از کار در بیاید . به ویژه اینکه هر دو تیم بازیکنان شایسته ای دارند و سپاهان و پرسپولیس دو تن از بهترین مربیان ایرانی را در اختیار دارند. این دیدار هر سال به درستی دربی ایران نام گرفته و امیدوارم خستگی ملی پوشان ما و پرسپولیس و همینطور تعطیلی های لیگ در کیفیت این مسابقه تاثیر منفی نگذارد.
چندی پیش در سایت هواداران باشگاه تراکتور سازی تبریز پیام های زیادی از مردم تبریز در ج شده بود مبنی بر سپاس از هواداران سپاهان در دیداری که این تیم در اصفهان مهمانمان بود نظرتان در این باره چیست ؟
هواداران عزیز تراکتور سازی به ما لطف دارند .برنامه هایی که کانون هوادادران سپاهان در مدت حضور این عزیزان در اصفهان به اجرا گذاشت بخشی از مهمان نوازی اصفهانی ها بود. ضمن اینکه نکته جالب توجهی که در این دیدار روی داد تشویق بازیکنان سپاهان از سوی هواداران تراکتور و تشویق بازیکنان تراکتور سازی تبریز از سوی هواداران سپاهان بود که روز بسیار زیبایی را در آخرین دیدارمان قبل از تعطیلی لیگ رقم زد.می خواهم به هواداران تراکتور سازی به عنوان پر شورترین هواداران اعلام نمایم که آنان عزیز ما هستند . امیدوارم فولاد مبارکه سپاهان و تراکتور سازی به عنوان دو تیم پر طرفدار شهرستانی و صنعتی بتوانند گام های بزرگی را در توسعه فوتبال چند قطبی بردارند و با هم مودت و همکاری های بیشتری داشته باشند. ضمن اینکه به شدت همه ما در سپاهان چشم انتظار آسیایی شدن تراکتور و حضور این تیم در آسیای 2012 هستیم تا همه در قاره کهن بزرگی های این تیم با هواداران دوست داشتنی اش را ببینند و لذت برند.
آسیای 2011 شاهد حضور 4 تیم فولاد مبارکه سپاهان ، ذوب آهن ، استقلاg پرسپولیس از ایران است که 16 آذرماه با قرعه کشی که در مقر ای اف سی انجام می شود رقبای خود را می شناسید. فکر می کنید امسال با توجه به حضور این 4 تیم می توان به قهرمانی ایران در لیگ قهرمانان امیدوار بود ؟
ترکیبی که در سال 2011 قرار است از ایران راهی آسیا شود ترکیب ایده الی است. هر چند همانطور که گفتم امیدوارم تراکتور سازی هم به زودی به آسیا بیاید. فولاد مبارکه سپاهان با امیر قلعه نویی امیدوار است برای فراموشی سال گذشته ، خاطره سپاهان 2007 را منهای شکست تلخ در فینال زنده کند . همه تیم های ایرانی 2011 با انگیزه فوق العاده ای وارد میدان آسیا می شوند و این باعث می شود تا این رقابت ها شور و هیجان زیادی پیدا کند. مطمئنا حمله ایران با این 4 تیم بزرگ به کاپ قهرمانی آسیا می تواند جام 2011 را به سوی اصفهان یا تهران رهمنون کند که من امیدوارم مسیر این کلپ به سوی اصفهان و تالار جام های سپاهان باشد.