کد خبر: 423936
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۷
فرماندار میاندوآب در گفت‌وگو با «جوان»
با اتصال راه‌آهن میاندوآب- مراغه به شبکه اصلی راه‌آهن سراسری کشور باب تازه‌ای در حمل و نقل و اقتصاد این منطقه گشوده خواهد شد.
مردم و مسئولان میاندوآب و مراغه منتظرند تا ایستگاه راه‌آهن این نقطه نیز که جزو یکی از پنج قطعه تعیین شده از طرح ملی راه‌آهن 184 کیلومتری مراغه- ارومیه محسوب می‌شود هرچه زودتر به بهره‌برداری برسد تا آنان بتوانند از فرصت‌های به وجود آمده به نحو احسن استفاده کنند.
برای آگاهی از روند پیشرفت این پروژه‌ها به سراغ مجید سیف‌حقیقت، فرماندار میاندوآب رفتیم.
پروژه ریل‌گذاری مسیر مراغه- میاندوآب به کجا رسیده است؟
عملیات ریل‌گذاری در مسیر 48 کیلومتری میاندوآب- مراغه به اتمام رسیده، به طوری که با اتمام عملیات ریل‌گذاری، این مسیر برای اتصال به شبکه اصلی راه‌آهن سراسری آماده می‌شود. با توجه به اینکه این پروژه یکی از پروژه‌های ملی راه‌آهن 184 کیلومتری مراغه- ارومیه محسوب می‌شود، با لطف خدا بعد از انجام کارهای فنی و تهیه امکانات این پروژه در دهه مبارک فجر راه‌اندازی خواهد شد و فقط وجود موانع متفاوت دلیل به بهره‌برداری نرسیدن این پروژه تاکنون بوده است.
ایستگاه راه‌آهن میاندوآب ساخته شده است؟
ایستگاه راه‌آهن میاندوآب پیشرفت فیزیکی خوبی داشته که حدود 30 درصد آن انجام شده است و اگر اعتبارات به موقع تأمین شود و پیمانکاران عملکرد مناسبی داشته باشند این پروژه هم به بهره‌برداری می‌رسد، البته اگر در زمینه‌های مختلف مثل احداث، تجهیز و تأمین نیروی انسانی مشکلی پیش نیاید، امیدواریم در دهه فجر شاهد بهره‌برداری این ایستگاه باشیم.
آیا طرح‌های دیگر در دست مطالعه دارید؟
بله، ما با تمام وجود در حال آبادی شهرستان میاندوآب هستیم و امیدوارم مردم نیز با تمام قوا و امکانات، وارد عمل شوند و در کنار مسئولان قرار گیرند در حال حاضر دو طرح بزرگ در حال مطالعه قرار گرفته است.
طرح اول کارخانه قند روستای میاندوآب است که سخت در حال اجرایی شدن این پروژه عظیم هستیم و طرح دوم که طرحی بزرگ و پرهزینه است، طرح پتروشیمی میاندوآب است که در بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری روی این مسئله اقداماتی صورت گرفته اگر با لطف خدا این مطالعات به پایان برسد و قراردادهای مشارکتی نیز به امضا برسد، به زودی شاهد ساخت و راه‌اندازی آنها خواهیم بود.
چقدر بودجه صرف این پروژه شد؟
برای این پروژه بزرگ که در حال اجرایی شدن است، حدود هزار میلیارد تومان و چهارصد میلیون دلار هزینه ارزی صرف خواهد شد که شرکت باختر در ابتدا در نظر داشت به تنهایی این پروژه را به بهره‌برداری برساند، اما به نظر می‌رسد که با بخش‌های خصوصی مشارکت‌هایی صورت بگیرد که در صورت انجام این کارها، طرح‌ها به سرانجام خواهد رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار