کد خبر: 418136
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۲
كریمی – تهران: متأسفانه در هدفمندكردن یارانه‌ها فقط به قیمت‌ها توجه می‌شود، این در حالی است كه مسئولان باید به كیفیت محصولات نیز توجه كنند. چرا كه اگر قرار است قیمت‌ بالاتری را برای محصولی بپردازیم باید از كیفیت بالایی هم برخوردار باشد.
رنجبر – تهران: اخیراً آزمایشگاه بیمارستان میلاد كه گفته می‌شود بزرگ‌ترین و تخصصی‌ترین بیمارستان تأمین اجتماعی است از پذیرش نسخه آزمایشگاه بیماران كه در خارج از بیمارستان توسط پزشكان نسخه شده سر باز می‌زند، آیا بیمارستان می‌تواند قانوناً بیمه شده‌های خود را سرگردان كند؟
ارفعی – شیراز: حالا كه قرار است هدفمندكردن یارانه‌ها در ازای پرداخت مبالغ یكسان به افراد صورت بگیرد، چه فرقی می‌كند كه هدفمندكردن یارانه‌ها به اجرا در آید. اقشار كم‌ درآمد باید پول بیشتری به خدمات و حامل‌های انرژی بپردازند و مبلغ یكسانی نیز دریافت كنند.
افسری – تهران: برخی از مراكز اداری و دولتی میان كارمندان خود غذای گرم توزیع می‌كنند. آیا ارائه خدمات به همه كارمندان یكسان است. در بخش سرویس ادارات نیز به همین گونه است.
شیرازی – تهران: من دانشجوی پیام نور واحد پرند هستم. برای گذراندن یك واحد درسی دو ساعته باید 4 ساعت وقت بگذارم و از تهران خارج شوم و امثال من در این دانشگاه بسیار هستند،‌آیا دانشگاه پیام نور قصد ندارد برای حل این مشكل اقدامی كند.
حسینی – تهران: برخی از مأموران راهنمایی و رانندگی در سر پست خود اقدام به ترك پست كرده و به مغازه‌های اطراف محل خدمت خود رفته و در آنجا می‌مانند، ضمن تشكر از زحمات این مأموران می‌خواستم نظارت بیشتری روی این افراد صورت بگیرد.
سوری – تهران: برخی افراد شرور در داخل اتومبیل خود اقدام به مصرف مواد و یا كارهای خلاف می‌كنند و هر چه با نیروی انتظامی و 110 تماس می‌‌گیریم رسیدگی نمی‌كنند. سری به حاشیه خیابان‌های منتهی به پارك نهج‌البلاغه بزنید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار